Witam mam Audi 100 c4 kombi silnik 2.0 zagazowana z poczatku miala dosc spore problemy nie jedzila jak nalezy wybuchy cialge u mechanika stala nie jezdzila . Dostala dobrego mechanika i jest wszystko cacay leci jak rakieta .Teraz takie pytanie narazie kogos z was zapytam czy daloby czipa wrzucic podkrecic go zeby nie bylo problemow z gazem :) i jakies propozycje co daloby sie zrobic zeby dosc dobrze wygladala alumy xenony :)
Chip nic nie da jakiś tam minimalny wzrost mocy i taki sam spadek zużycia paliwa.
Jakie masz problemy z gazem?? Jaką masz instalację??
Jak chcesz, żeby gaz dobrze hulał to trzeba zainwestować w porządna instalację
A co do wyglądu to wrzuć alufelgi i doprowadź stan do ideału. Nic więcej setce dobrze nie zrobisz.
z poczatku gazl normalnie na swiatlach gubil obroty potem wybuchy gazu ale okazalo sie ze gazownicy zle zalozyli gaz .Potem to juz wogole nie chcial odpalic ani na gazie ani na benzynie . Teraz jest dobrze ale duzo rzeczy bylo wymianiane .Auto bezwypadkowe z wloch wiec dobrze sie jedzi tylko 140 koni to jeszcze malo jak na ten silnik
nie jest zle nie mowie ale co bys proponowal wymienic nie wiem przynajmniej do 170 jakby sie dalo dobic :) jedze do niemiec to przy 217km sie licznik zamyka :) jak wiesz co by sie dalo zrobic zeby go podkrecic )
Nic bardzo tu nie wyrzeźbisz, jak dla mnie auta zbyt mało warte żeby jekieś grubsze mody robić. Jak mało mocy to trzeba wymienic na cos mocniejszego i tyle.