FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 507 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
ale sie zdenerwowalem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "ale sie zdenerwowalem"   

brg
 Wysłana - 18 maj 2007 17:43        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam . Musze gdzies dac upust nerwom, wiec pisze. Wczoraj odebralem z serwisu swojego endurasa. Bylo ustawianie zaworow, czyszczenie i regulacja gaznika, wymiana swiecy itd. Wszystko chodzilo ladnie, wrocilem do domu, postal noc w garazu - rano nie idzie odpalic. W koncu po pol godzinie odpalania na pych zaczal zaskakiwac, chodzil w miare rowno, ale przy dodaniu gazu dlawil sie i gasl. Dzwonie do mechanika, pytam sie co jest, mowi mi zeby wymienic swiece. Mechanicznie przy motorze nie umiem nic zrobic, ale akurat swiece znalazlem, pojechalem po klucz, wykrecilem, wkrecilem swieza - nic. Dzwonie do nich ze dupa, w poniedzialek przyjada po moto i bedzie robiony jeszcze raz. I teraz pytanie do was - co moze byc nie tak? jakies pomysly? I jeszcze jedno - placic serwisowi jeszcze raz? Cos czuje ze nic nie dostana.
edit - moto to kawasaki klx 300r

Zmieniony przez - brg w dniu 2007-05-18 17:44:14

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 18 maj 2007 18:00      [zgłoszenie naruszenia]

milion mozliwosci

Live to Ride
Ride to Live ©®

OkoZordona
Kisiel
 Wysłana - 18 maj 2007 18:05      [zgłoszenie naruszenia]

takie objawy.. moze przepustnice odwrotnie zalozyli

ale jak tak to nizłe fachowce nie pogada

dział Elektryka

RE5PECT
 Wysłana - 18 maj 2007 23:54      [zgłoszenie naruszenia]

coś z gaźniekiem według mnie... ale z takimi motocyklami miałem mało stycznosci...

szopi49
 Wysłana - 30 maj 2007 08:28       [zgłoszenie naruszenia]

Mialem podobna sytuacje. Ciezko sie odpalal a wkoncu jak zalapal to przy dodaniu gazu gasl. Siedzialem nad tym 3 dni i nie wiedzialem co zrobic. Wkoncu pojechalem do serwisu. Tam sie okazalo ze filtr powietrza byl za bardzo nasaczony olejem. Chlopaki wyczyscili filtr, nasaczyli go ponownie i wszytko bylo ok.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ale sie zdenerwowalem

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL