FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 309 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
audi czy vw 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "audi czy vw"   

sirgromca
 Wysłana - 6 wrzesień 2010 20:00        | zgłoś naruszenie regulaminu

cześć
Mam zamiar kupić samochód ale nie wiem co wybrać zastanawiam się nad Audi a6 c5 rok 2003 2.5 tdi 163KM czy vw passat b6 2007 2.0tdi 140KM rok nie wiem który samochód będzie komfortowy i więcej miał opcji.. ktoś pomoże da jakąś rade..

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 6 wrzesień 2010 22:06      [zgłoszenie naruszenia]

A6 jest o klasę wyższym autem i będzie dużo bardziej komfortowe, przestronne niż passat i można znaleźć dużo lepiej wyposażone auta

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

Ygor
 Wysłana - 7 wrzesień 2010 07:39      [zgłoszenie naruszenia]

z tym że ten silnik 2,5 tdi o ile mi wiadomo jest felerny - wycieraja sie walki rozrzadu a naprawa tania nie jest. o ile dobrze pamietam te 2,5 tdi wystepowaly jako v6 i r6 tylko nie moge sobie rpzypomniec w ktorym byl feler ...

stajkesz przed standardowym dylematem - mlodsze auto ale klase nizsze i gorzej wyposazone czy starsze ale wyzsze klasowo - ja bym pewnie wzial audi

rejent2
 Wysłana - 7 wrzesień 2010 21:42      [zgłoszenie naruszenia]

Wydaje mi się że A6 będzie lepszym autem z tych dwóch, jednak zastanawiał bym się nad jednostką napędową ponieważ te 2.5 nie będzie ekonomiczne i nie jest też tak dopracowane jak znana jednostka 1.9.

Ygor
 Wysłana - 8 wrzesień 2010 08:31      [zgłoszenie naruszenia]

w passacie b6 jest juz 2.0 tdi i o ile dobrze kojarze w dwoch wersjach - z common railem oraz z pompowtryskami

Cichy999
 Wysłana - 9 wrzesień 2010 22:17      [zgłoszenie naruszenia]

wiesz że jest bardzo mało samochodów których ubezpieczenie kosztuje więcej niż ubezpieczenie passata??

Amade
 Wysłana - 14 wrzesień 2010 11:26       [zgłoszenie naruszenia]

Kolega ma identycznego passata, nawet ten sam rocznik - to jest zwykle badziewie. Bardzo zaluje, ze kupil i mila juz kilka napraw. A jakos materialow we wnetrzu tez tragedia - materialy tapicerki sa ohydne i wygladaja jak te z autobusu miejskiego. Teraz sprzedaje ten pojazd i kupuje mazde 6 :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

audi czy vw

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL