FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1068 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
autko do 1.5 tysiaka 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "autko do 1.5 tysiaka"   

Coleman89
 Wysłana - 20 wrzesień 2007 11:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

siema moze ktos mi pomoze potrzebuje autko do 1.5 tys zl muszepo zrobieniu prawka czyms posmigac zeby tata kupil mi lepsze moze jakies propozycje cos dobrego zeby sie nie psulo i za ta cene jakos wygladalo

_TrS_
 Wysłana - 20 wrzesień 2007 18:04      [zgłoszenie naruszenia]

za tą cene to ty nawet roweru dobrego nie kupisz

\ VAG //

owca65
 Wysłana - 20 wrzesień 2007 18:44      [zgłoszenie naruszenia]

[moto.ifd.pl/Corsa_czy_Fiesta_-t897.html]

w sumie ten sam problem :) tylko fundusze na samochód trochę większe:P

Coleman89
 Wysłana - 22 wrzesień 2007 15:03      [zgłoszenie naruszenia]

ale mi nikt nie pomaga sam musze na pierwsza fure uzbierac i przez rok nie moge miec mandatu ani stluczki wtedy dosatne od rodzicow cos lepszego :) tylko potrzebuje cos taniego ze nawet jak rozwale to nie bedzie szkoda a
wrecz przeciwnie moj kolega ma do sprzedania forda fieste z 1994 roku za 2 tysiace zlotych gdzie same glosniki sa warte 1000 zl wiec kwestia znajoosci ale nie o tym pisze chcialem sie poinfortmowac jakie auto jest w miare tanie w utrzymaniu i ubezpieczenie zeby nie bylo za drogie

serekkox
PZAA
 Wysłana - 22 wrzesień 2007 15:26      [zgłoszenie naruszenia]

Jezeli ubezpieczenie masz sam zaplacic to lipa. Ja za silnik 1.6 place samego ubezpieczenia 1200\rok. Wlasnie w poniedzialek wypada ten smutny dzien kiedy musze isc i rate zaplacic

Kup łade 2107 taka moja propozycja. Jak nauczysz sie na takim szrocie jezdzic to juz pozniej zadna fura Ci nie straszna

Kurde wlasnie spojrzalem na dokumenty od ubezpieczenia i okazalo sie ze mam zaplacic rate do 23.08.2007 a ja myslalem ze do 23.09.2007. To znaczy ze ostatnio zrobilem 500 km w trasie bez OC

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2007-09-22 15:32:37

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Bigstar
 Wysłana - 22 wrzesień 2007 15:49      [zgłoszenie naruszenia]

No to bierz tą fieste. IMO nic lepszego nie znajdziesz za te pienidze.

0_Raziel_0
 Wysłana - 23 wrzesień 2007 18:47      [zgłoszenie naruszenia]

Raczej nie znajdziesz samochodu za 1,5 tys, który by był tani w utrzymaniu

I z taka kasą to nie ma co się napalać na konkretny model, tylko szukać, pytać, kombinować i liczyć na okazje...

I bardzo Ci się przyda jakiś kumpel mechanik

Pepos
 Wysłana - 22 październik 2007 17:43      [zgłoszenie naruszenia]

Za 1.5 tysiaka kup sobie malucha.Kumpel tak zrobił i smigamy teraz po lasach czasem pod disco.Niezły stan nawet ma mało miejsca styłu ale 2 osoby na tył dadzą rade

shuttle
 Wysłana - 24 październik 2007 15:25      [zgłoszenie naruszenia]

Mam kolegę, który w sierpniu kupił sobie golfa II za 1400zł. Jest koniec października a on włożył w niego już drugie tyle, nie licząc kosztów paliwa. Cały czas coś się dzieje. To tłumik, to coś cieknie, coś stuka.

Na prawde 1500zł to jest za mało na samochód! Za takie pieniądze możesz kupić komplet opon.

ps. jeżeli już na prawde musisz czyms jedzic, pomysl nad favoritką albo starym polo... Malucha nie biore pod uwagę bo dla mnie to żenua a nie samochod.

kadogan
 Wysłana - 2 listopad 2007 08:13      [zgłoszenie naruszenia]

jedyny plus kupowania samochodu za 1500zl to taki ze sie dużo nauczysz o budowie, działaniu i serwisowaniu samochodu.

hernegild
 Wysłana - 5 listopad 2007 12:19      [zgłoszenie naruszenia]

wlasnie maluch to nie zadne zenua a dobry samochod dla swiezaka, za 1500 zl mozna juz fajny model znalezc a nawet jak cos sie zepsuje to nie ma tragedii bo czesci sa bardzo tanie, nie wspominajac juz o oplatach ktore beda duzo nizsze niz w innych samochodach
polecam malucha sam jezdzilem takim sprzetem przez pierwszy rok z prawkiem

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

autko do 1.5 tysiaka

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL