FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 983 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
bmw seri3 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "bmw seri3"   

robertgd
 Wysłana - 27 maj 2007 20:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

co sądzicie o bmw seri 3 ?? warto kupywac czy lepiej cos innego?? cena około 8-9 tys zł.

labtec
 Wysłana - 27 maj 2007 20:37      [zgłoszenie naruszenia]

e30 czy e36?

Who made you God to say
"I'll take your life from you!"?

Paszczak
 Wysłana - 27 maj 2007 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

Ja polecam (bo sam mam ) Patrzac na cene chodzi pewnie o E36, bierz nie starsza niz z koncowki 93 roku.

erossi
 Wysłana - 27 maj 2007 23:35      [zgłoszenie naruszenia]

za duzo juz wiochy tym jezdzi...

labtec
 Wysłana - 28 maj 2007 07:13      [zgłoszenie naruszenia]

ale napisz cos wiecej

jakie silniki cie interesuja, czego oczekujesz, jakie spalanie akceptujesz itp...

Who made you God to say

Paszczak
 Wysłana - 28 maj 2007 09:37      [zgłoszenie naruszenia]

za duzo juz wiochy tym jezdzi... - no i co, ma teraz nie kupowac sobie samochodu ktory mu sie podoba??

No i jesli chodzi o silnik to 1,6 od razu odpada, 1,8 tez nie bardzo - mam taki i troche mocy jednak wiecej by sie przydalo wiec mysle ze te 2 litry to minimum a spali mniej wiecej tyle samo co 1,8.

Zmieniony przez - Paszczak w dniu 2007-05-28 09:41:42

Batman..
 Wysłana - 28 maj 2007 10:41      [zgłoszenie naruszenia]

Ja już przeżyłem jedna e36 i powiem tak. Bardzo dobrze ją wspominam bo przesiadłęm się na nią ze sierki wiec silnik 1.8 był dla mnie na początku wystarczajacy. Ja miałem wersje 318i 113 koników. Silnik miodzio osiagi jak na 113 koni i dość ciężkie autko bardzo zadowalające, do tego spalanie, uczciwie można było 6-6,5 literka w trasie spalić przy prędkościach 100-120 km/h, w mieście przy normalnej jeździe nie spaliło mi więcej niż 8-9 litrów. Nie miałem klimatyzacji i to był wielki minus tego auta. Plastiki takie niezbyt, trzeszczące mocno. Żeby trzeszczenia wyeliminiować trzeba się nagiąć. Zawieszenie bajka, płyneła po drodze, ale zimą do dupy i do tego strasznie czułe na nasze drogi. Jak ja miałem betke to części były sporo droższe teraz to już inny temat. Jeżeli podoba Ci sie i nie przeszkadza Ci ze co drugie autko jeżdżące po naszych drogach to bmw e36 to bierz, masz w czym wybrać, ale pamiętaj że cudów się nie spodziewaj za ta kase tak naprawde możesz wybrać e36 z początku produkcji.

erossi
 Wysłana - 28 maj 2007 16:04      [zgłoszenie naruszenia]

Paszczak mi tez sie podobalo te auto do czasu, kiedy co 2gi samochod to walsnie bmw3 i kozaki w srodku

labtec
 Wysłana - 28 maj 2007 16:21      [zgłoszenie naruszenia]

ale on sie nie pyta, kto tym jezdzi tylko czy to dobre auto?

imo silni 2,0 to nieporozumienie, pali podobnie co 325 a osiagi duzo mniejsze

szukaj 318is albo 325/328

Who made you God to say

robertgd
 Wysłana - 28 maj 2007 18:30      [zgłoszenie naruszenia]

nio myslałem o 318 is . taki silniczek mi wystarczy. a macie moze jakies wskazówki jak sprawdzic czy autko jest w super stanie jakies sztuczki przy sprawdzaniu jakosci autka (bmw )?? jestem młodym kierowca bo prawko mam dopiero pół roku , a do tej pory to jezdze jetta 1.6 i czasami audi 80 1.8

robertgd
 Wysłana - 28 maj 2007 18:39      [zgłoszenie naruszenia]

a co jak jest starsza niz 93?? na przykład 91??

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bmw seri3

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL