| Autor |
"car audio" |
|
|
pultusk7
|
|
Wysłana - 14 wrzesień 2007 00:13 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam
jestem trochę zielony w tych sprawach wiec chciałbym sie was poradzić. od razu zaznaczam ze nie jestem milionerem i nie stać mnie na jakiś super sprzęt. dostałem od znajomego wzmacniacz WECONIC 2 x 120 W= 1 x 240 W i chciałbym wiedzieć czy dobry jest ten sprzęt?! warto zostawić sobie czy kupić nowy lepszy wzmacniacz?! jaki głośnik niskotonowy do tego kupić? czy jak kupie skrzynie co ma moc ciągłą np. 240 W a szczytową 1000 W to ona będzie grała najlepiej jak by mogła?!
pozdrawiam
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Napisz kwote jaka dysponujesz.
Najpierw powinno sie zamontowac zestaw przedni w dobrze wygluszonych drzwiach a dopiero potem myslec o wzmacniaczu i skrzyni.
 |
|
|
|
pultusk7
|
|
no powiedzmy ze przeznaczyłbym na radio, 5 głośników, wzmaka i ewentualne jakieś filtry 1500 zł |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wyczailem lepsza promocje
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2007-09-14 13:26:10
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
pultusk7
|
|
fiat UNO ^^ ale niedługo pewnie będę miał nowy, musi sie ojciec z ta decyzja przespać :) |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wiec zycze powodzenia
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
pultusk7
|
|
heh dzięki :) dodatkowe koszty :( wezmę jakieś dłuto i sam sobie zrobię takie dziury ^^
BTW może masz jakiś link który pomoże zamontować mi radio, głośniki i podłączyć kable?! bo na google nie znalazlem nic tak jasno pokazanego jak dla mnie |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
pultusk7
|
|
wielkie dzięki :) to chyba tyle co chciałem wiedzieć o car audio :) można zamknąć temat |
 |
|