oddałem głos na honde bo nie wiedziałem jaki rocznik... jednak w tym zestawieniu wygrywa golfik IV. Czwarte generacja golfa wyprzedza pozostałe wymienione fury pod względem estetycznym i przede wszystkim technologicznym. 1.4 raczej nie poszalejesz a 1.9 TDI dostanie wirusa i wystarczy a spalanie nadal przyzwoite...
pozdro
a ja bym nie wybral zadnego z twej czworki - bmw nie bo nie lubie i strasznie chleja z tego co wiem. hondy nie bo ten silnik jest marny , golf 1,4 to muł jakich mało , a 1,9 tdi nie bo nie lubie diesli , ale dla normalnego czlowieka wydaje sie to najrozsadniejszy wybor
no właśnie... a do jakich celów samochód? YGOR a co do bumek to chyba u nas na forum nawet ktoś niedawno pisał że 328i przy 193KM pali 13 po mieście...
pozdro
ja osobiscie bym szukal civic jezeli juz chcesz w coupe to z silnikiem 1,6 sohc vtec 125 KM ale ja podobno swiata za honda nie widze poza tym ciezko to znalezc niestety, tak jak pisalem najrozsadniej wyglada golf tdi ale ja dizli nie lubie
ja na twoim miejscu to bym sobie poszukał handy civic 1.6 vtec bardzo dobry silnik !! Nie pali za wiele a mocy ma duzo co do masy pojazdu i z reszta jakiekolwiek wymiany w benzynie sa tańsze niz w dieslu