Witam!
mam problem,otóż planuję zakup auta coś w przedziale 30-40 tys. zł
ma to być auto fajne,ze sportowym zacięciem
zawsze marzyłem o Mitsubishi Eclipse ale ostatnio dużo sie napatrzyłem na Audi TT,nawet miałem przyjemność takim się przejechać i szczerze... mam dylemat
Oczywiście chodzi o pierwsze wydanie TT-ki oraz o 3 edycje Eclipse (99-05)
proszę o jakieś opinie/rady
pozdrawiam!
tez bym mial dylemat,ale eclipsy z tego rocznika mi nie podchodza wiec wzialbym tt gejowoz,albo E46
a co z silnikami? jakie Cie interesuja? bo TT 225KM juz ladnie jezdzi przymiarki nawet robiłem
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2008-03-13 20:10:54
Ehhh... zawsze chciałem japończyka,choć nie powiem niemieckie auta to jednak konkret,obecnie w PL mam stać Golfa MKIII GTI 2.0 16V
może jakieś opinie panowie,propozycje?Celica totalnie mi nie podchodzi,wygląda jakby ktoś zapomniał dokończył tyłu no chyba że by jakiegoś "bodykita" z USA zamontował to może wtedy
pożyjemy zobaczymy
pozdro
ja wiem czy g2 taki przestarzały.
ja teraz sprzedaje swoja tylko i wyłacznie w powodu trudnej sytaucji finansowej - w innym przypadku nigdy bym jej nie strzedawał.
kolega teraz kupił za ok 42 tys tez taka jak moja, tylko ze na turbinie - lata przepieknie, szczerze mówiac taka tt to by nawet postac przy niej nie mogła
oczywiscie mówie o kabrio i po liftingu
no ale ogólnie tt-ka nowsza jest jeśli chodzi o projekt itd. że już nie wspomne o dobrych wynikach
wiem że cliper na turbinie to potwór bo kiedyś mnie pewien zapaleniec przewoził takim bolidem i szczerze... pamiętam te przyspieszenie do dziś dnia,no i ogólnie spoko jest auto,że tak powiem moich marzeń bo od zawsze o takim marzyłem i chorowałem na nie
piękna linia,i te światła, samurajskie to mi się w cliperze podoba - big respect dla tego auta
jak juz pisałem jeżdziłem tt dobre pół godzinki (tt w wersji quatro 1.8 225 KM) i musze przyznać , że robi piorunujące wrażenie,przyspieszenie naprawdę spoko,przyczepność pierwsza klasa,a jak się chce to można sobie porządnie poszaleć , ale... to wszystko nie na polskich drogach tylko w UK więc to też różnica :(
reasumując spoko jest,ale jeśli mam położyć 40 k albo ciut więcej to wolę tt na turbince w quatro ewt. clipsa 3 serii choć powoli szala przeważa na stronę audi
fajny temat,booe masz może foto swojej bestii ?
hmm ...
szczerze to biorę teraz pod uwagę clipsa takiego jak twoj tylko że nie cabrio, GS-T w dobrym roczniku i stanie rzecz jasna,najlepiej prosto z USA no i oczywiście w manualu bo automat odpada
zawsze mi sie podobał i szczerze mówiąc jest o niebo ładniejszy niż 3 edycja
wiec teraz albo TT albo Eclipse g2
a zresztą... w głowie mam mętlik
bedę na dniach w PL to sobie oblukam kilka autek
zdam relacje
pozdrawiam!
a moze S4 quatro?