| Autor |
"fele?" |
|
|
kubus87
|
|
Wysłana - 1 marzec 2008 14:37 Przeniesiona przez PanMarcin z działu 'Na luzie'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam zamiar kupić fele do polo 6N hatchback. Interesuja mnie felgi z rantem, myślałem o 14 lub 15. Nie wiem tylko czy bede musiał obniżyć go, a nie chce żeby wyglądał jak taczka. Patrzyłem na allegro ale ciężko cos wybrać, może coś doradzicie. Z góry dzięki.
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
ciezko wybrac bo nic nie ma? czy nie wiesz ktore wziasc?
|
|
kubus87
|
|
|
|
|
kubus87
|
|
|
|
|
kubus87
|
|
Znalazłem takie tylko nie wiem które będą pasować najlepiej no i czy nie będą za małe, i nie wiem tez jaką szerokość opon moge założyć żeby to wygladało przyzwoicie.
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
to moze najpierw popatrz na necie jak to bedzie wygladac na jakich kołach i sie zdecyduj na konkretny rozmiar, pozniej sprawdz jaki masz rozstaw srub, jaki otwor centrujacy, i zobacz jakie masz teraz ET
|
|
kubus87
|
|
a jak mam to sprawdzic znasz moze jakas stronke gdzie moge znalezć takie zdjęcia |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
google? moze club polo?
|
|
kubus87
|
|
google bede szukał z tydzień nim znajde wyświetli mi się z 1000 stron i 80% nie związane z tym |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|