| Autor |
"jak poprawic osiogi w audi 1.9tdi 110" |
|
|
PREZO30
|
|
Wysłana - 10 marzec 2009 20:05 | zgłoś naruszenie regulaminu
jak poprawic osigi w audi 1.9tdi 110
| |
|
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
PREZO30
|
|
ja słyszalem cos na ten temat tylko nie wiem gdzie można dostac ten chiptuning. znasz jakies strony przez które można by było to zamówic? dzięki z góry. |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
koło jakiego dużego miasta mieszkasz?
|
|
Yelooon
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Yelooon
|
|
no a później już z górki wymiana kolektora pod turbo, wtryskiwacze, wymiana tłoków, pompy paliwa, i tak dalej aż w końcu się kapniemy że można by było za ten hajs od razu kupić BMW 530D...
pozdro
|
|
lordcraven
|
|
no a później już z górki wymiana kolektora pod turbo, wtryskiwacze, wymiana tłoków, pompy paliwa, i tak dalej aż w końcu się kapniemy że można by było za ten hajs od razu kupić BMW 530D...
Święte słowa |
 |
|
|
|
Yelooon
|
|
10 dni mineło.... i co, postanowiłeś już co z tym fantem zrobić?
|
|
emate
|
|
Zależy w jaką moc celujesz kolego. Z seryjnego 1,9 TDI AFN 110PS ze 140 kucy powinieneś uzyskać 135-140PS przy samym chiptuningu.
Jak chcesz uderzyć w okolice 170 i objeżdżać tylno napędowe trumny
to zmień turbo na takie ze 130 AWX lub AVF, kolektor, wtryski 0,216 i załóż FMIC. Obowiązkowo wywalić wtedy katalizator. Całość wyjdzie kilka tysięcy ale rzeczywiście efekt będzie piorunujący.
|
|
|
Yelooon
|
|
Emate skąd u Ciebie taki zapłon nie no lajtowo ale swoją drogą to sam jestem ciekawy czy ta audica coś drgnęła...
pozdro