troche ogólnikowo bo nei wiadomo do jakiego auta itd
no tak, założysz wyższe/dłuższe sprężyny, ale nie wiadomo jak się ugną i może wyjść to samo co masz teraz, jezeli masz zajechane stare sprezyny, to jak wsadzisz nowe, a te same to i tak pojdzie do gory
Zmieniony przez - land rover w dniu 2009-04-20 19:36:00
Przede wszystkim auto służy na wyprawy na ryby i jak władujemy sprzęt i 4 ludzi to jest masakra a po za tym to pare razy w roku wyjezdzamy na roboty wykończeniowe także w moim przypadku nisko zawieszone auto się nie sprawdza.
dodam że auto jest ojca i specjalnie kupowalismy peugeota że był wysoki(mój taki jest tylko że sedan)ale się nie udało:P
Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2009-04-20 22:12:55
nie lepiej jakieś terenowe było kupic na rybach to zawsze zagrzebac się gdzięś można i nie było by problemu z podnoszeniem co do piór i sprężyn to jakoś nie jestem przekonany na trasie trafisz na wybuj jakiś i Cie moze zarzucic ostro itp może bardziej doświadczeni się wypowiedza ale wiem tyle że w ten sposób będzie się gibał prawo lewo jechałem takim wynalazkiem marki golf gościu podciągnał go bo był leśniczym i potrzebował do jazdy w lesie nieciekawie... nie da się tego peżota (co zapewne jest droższe) wsadzic mu koła na więcej cali albo oponki czy cuś w tym stylu...?