FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 389 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
jakie granie do seja =] 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "jakie granie do seja =]"   

Artur_bp
 Wysłana - 18 lipiec 2007 20:24        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam wszystkich

posiadam wszystkim znany maly samochodzik sejo :)
nie wiem jaki sprzet zalozyc zeby bylo fajnie w nim slychac bo miejsca to w nim za wiele nie ma :/

kupilem sobie glosnik pyle
[http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=&cat1=Car%20Audio&cat2=Woofers&model=PLSQ12D]
kwadratowy do bagaznika i juz jest w pudle...tylko nie wiem jakie glosniki zalozyc do przodu lub tyl tak zeby fajnie sprzet gral i na radio chce przeznaczyc 600-1000 zl
wzmacniacza tez jeszcze nie mam ale jutro zamierzam kupic taki pod ten Subwoofer i zeby mocy jeszcze zostalo ;)
czekam na propozycje sprzetu i ulokowania glosnikow
pozdrawiam wszystkich
czekam na propozycje

Dziasu
 Wysłana - 19 lipiec 2007 17:27      [zgłoszenie naruszenia]

ja do swojego sejaka planuje zestaw Hertz sk 165 i boczki do drzwi z miejscami na glośniczki (jak tylko dostane wypłate to kupuje
). Tobie też bym polecał bo grają naprawde świetnie. wtedy w zasadzie byś niepotrzebował z tyłu skrzyni (bass jak również całe pasmo niesamowicie gra). no i oczywiście zestawik potrzebuje wzmaka. Takie rozwiązanie jest naprawde świetne, nie ma sensu kupowac popiardówek 10cm na deske rozdzielczą...

RE5PECT
 Wysłana - 19 lipiec 2007 17:36      [zgłoszenie naruszenia]

pierwsza najważniejsza rzecz..

ile chcesz przeznaczyc kasy na:
przedni zestaw
pamietaj ze bedziesz musiał wygłuszyc drzwi i dostosowac je do głosników 165,5 cm co tez wiąże sie z kosztem

takze napisz ilechcesz przeznaczc kasy na przedni zestaw :)
postaramy sie pomóc

Dziasu
 Wysłana - 19 lipiec 2007 17:53      [zgłoszenie naruszenia]

pamietaj ze bedziesz musiał wygłuszyc drzwi i dostosowac je do głosników 165,5 cm co tez wiąże sie z kosztem

z tym to akurat może pordzić sobie sam. nawet jeśli twoj fundusz jest ubogi to nie warto kupowac 10cm w standardowe miejsca

Artur_bp
 Wysłana - 20 lipiec 2007 22:28      [zgłoszenie naruszenia]

dzis ogladalem taiego sonieka --->sony CDX- M850 MP
i wzmacniacz axton c502
no wiecie ale glosnik juz mam :/ wiec go nie wyzuce :/ troche zaluje ze go kupilem ale juz jest
hmm na glosniki to moze tak kolo 200 max no bo basik to juz bedzie w bagazniku

RE5PECT
 Wysłana - 20 lipiec 2007 23:35      [zgłoszenie naruszenia]

za 200 to dosc ciezko ale jakbys troche dołożył i kupił coś takiego..
[allegro.pl/item217577910_renomowana_marka_zestaw_helix_blue_62_mkii_zobacz.html]

Artur_bp
 Wysłana - 21 lipiec 2007 17:20      [zgłoszenie naruszenia]

a w tych boczkach w seju to wycinacie blache czy bez takiego manewru tez da rade je jakos ulokowac ??? macie jakies zdjecie jak to jest dobrze zrobione tylko nie kupowane ???

RE5PECT
 Wysłana - 23 lipiec 2007 14:54       [zgłoszenie naruszenia]

jeśli mowa o drzwiach.. to kupujesz pierscienie tzn dystanse z mdf... tniesz dziure w tapicerce tak zeby pasowały w nie pierscienie a pierscienie przymocowujesz do blachy drzwi...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jakie granie do seja =]

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL