wiec tak jestem calkowitym laikiem jesli chodzi o car audio , co mam kupic zeby to wszystko przyzwoicie gralo niechodzi mi o niewiadomo jaka jakosc melomanem niejestem , budrzet tak do 500 -600 zl , auto daewoo nubira.
na początek kup trochę taśmy dekarskiej ona kosztuje gdzieś tak ok 70zł Na przednie drzwi powinno chyba starczyć dlatego lepiej kup dwie rolki koszt ok. 140zł :)
Następnie musisz kupi panele albo zrobić je samemu jak chcesz na gotowe, to na allegro masz za 320zł więc wychodzi 460zł
Kup parę piwek, żeby lepiej się pracowało i masz już 500 :P
Musisz je rozebrać tzn. ten cały boczek od wewnątrz zdemontować Następnie blache okleic od srodka kilkoma warstwami A nastepnie zlozyc wszystko do kupy :) Jak sie nie znasz, to jedz do jakiegos zakladu caraudio ale wtedy oni skasuja wiecej kasy
To co mam nosze z dumą :)
2 warstwy to juz i tak duzo, taka tasma swoje wazy - z trzema warstwami moglbys kiedys zgubic drzwi w trasie, a juz na pewno po jakims czasie by ci opadly na zawiasach
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2009-01-21 12:55:10
Tu d=sobie zobacz o co mniej więcej chodzi z wygłuszanie drzwi.
Jak jest w nubirze z miejscem na glosniki
13, 16 wcale nie ma