FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 497 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
ktory japoniec? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "ktory japoniec?"   

Andriej
 Wysłana - 3 wrzesień 2007 13:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

mieszkam w uk i przymierzam sie do kupna samochodu do wyboru mam honde civic 3dr lub 5dr, mitsubishi colt badz carisma , suzuki baleno lub swift toyota corolla, nissan almera, silnik max do 1.6 ...samochod-praca dom odleglosc 3 mile wiec go nie zajezdze, nie potrzebuje mocniejszego silnika . co byscie proponowali z wyzej wymienionych samochodow dodam tylko ze to samochodu uzywane od 98 w gore...

shuttle
 Wysłana - 3 wrzesień 2007 20:58      [zgłoszenie naruszenia]

Wszystkie które wymieniłeś są stosunkowo bezawaryjne. Więc pojeździj pooglądaj przejedz się każdym i wybierz po prostu ten, który Ci się najbardziej spodoba. Ceny części mniej więcej na tym samym poziomie (może do suzuki troszkę droższe bo trochę mniej tego jeździ w europie niż honda czy mitsu). Ja bym wybrał civica albo colta, carisma to duże auto i potrzebuje silnik ok. 2litrów żeby można było się nim dynamicznie przemieszczać ale pod względem komfortu bije kompakty.

Andriej
 Wysłana - 4 wrzesień 2007 09:22      [zgłoszenie naruszenia]

honda 5dr odpada-za duza potrzebuje jakis maly 3dr

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 6 wrzesień 2007 08:31       [zgłoszenie naruszenia]

Kup sobie Cifa VI gen 1,5 V-tec, oszczedny i dynamiczny jak chcesz 3D to żadne problem znaleźć rodowitego japońca.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ktory japoniec?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL