FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 166 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
lejący golf 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "lejący golf"   

rufi666
 Wysłana - 13 kwiecień 2010 21:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam jak należy fachowo dokręcać kolano z termostatem w golfie 3 aby nie wyciekał płyn.Napominam że skręcając dociągłem wszystko na wyczucie po zagrzaniu silnika dokręciłem jeszcze troszkę jazda próbna i widoczne pare kropel płynu chcąc to wyeliminować za klucz a tam jeszcze większy wyciek w miarę dokręcania co jest grane wszystko nowe i klops MOŻE JEST JAKAŚ METODA.

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 13 kwiecień 2010 22:25      [zgłoszenie naruszenia]

Musiało coś pójść przy montażu albo uszczelka źle założona albo rozpieprzyłeś któryś wąż

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

rejent2
 Wysłana - 13 kwiecień 2010 23:56      [zgłoszenie naruszenia]

jak na moje z tego co piszesz obstawiam źle ułożoną uszczelkę, może jeszcze obudowa jest coś nie tak i nie przylega równo

Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2010-04-14 00:14:36

rufi666
 Wysłana - 14 kwiecień 2010 18:00       [zgłoszenie naruszenia]

witam.Co do błędnego założenia uszczelki to to wykluczam ponieważ odkęciłem cały kruciec by być pewien że to dobrze założyłem,wąż cały nie spiepszyłem go, dzisiaj po robocie kolejny test, grzeje golfiane temp.rośnie termostat otwiera puszcza obieg dalej grzeje wiatrak się załączył ku zdziwieniu spod kolana termostatu narazie cisza,karpik na gębie i nara OK zobaczymy co będzie dalej może CUD albo to po prostu musi się samo ułożyć niewiem mało ważne DZIĘKI ZA RADY POZDRÓWKA.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

lejący golf

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL