FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 489 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
magnetyzer 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "magnetyzer"   

Fuckmaster
 Wysłana - 6 sierpień 2007 21:49        | zgłoś naruszenie regulaminu

takie pytanie mnie-laika

czy to cos faktycznie daje?

wg mnie i moich luznych myśli teoretycznych - nie, bo skoro to takie tanie i tyle daje co piszą - czemu nie doda tego firma seryjnie do aut ?

a no i jakby ktos nie kminil o czym mowie :
[moto.allegro.pl/item217470477_magnetyzer_oszczedzaj_paliwo_do_20_licencja_film.html]

shuttle
 Wysłana - 6 sierpień 2007 22:30      [zgłoszenie naruszenia]

Już nie raz byly dyskusje na temat magnetyzerow. Na starym forum na inso i na kazdym innym o podobnej tematyce. Wniosek jest taki, ze to tylko kasa wywalona w bloto, a poprawa osiągów i zmniejszenie spalania jest wynikiem efektu placebo Możliwe, ze wedlug praw fizyki to cos daje ale sa to tak male wartosci ze mieszcza sie pewnie w granicach bledu pomiarowego
No i tak jak piszesz, jesli to jest takie wspaniale to czemu kosztuje takie psie pieniadze. I dlaczego profesjonalne firmy tuningujace silniki nie uzywaja tego chłamu?

Fuckmaster
 Wysłana - 9 sierpień 2007 21:09      [zgłoszenie naruszenia]

no wlasnie

ale tak mnie zaciekawilo bo w sumie nawet na allegro powstal osobny dział w motoryzacji "MAGNETYZERY"

i tam jakas stronka byla ... ze jakies byly badania politechniki czy cos no ale waidomo jak bialko serwatkowe Rolmlecz co jest serwatką zwykla

Thomy
 Wysłana - 17 wrzesień 2007 18:42       [zgłoszenie naruszenia]

Tak wogóle mogłem zrobic prace dyplomową na Politechnice z magnetyzerów tyle żeby coś opisać i zrobić badania trzeba by znać jakies teoretyczne podstawy jak działa a nie ma książek na ten temat więc ciężko by coś tu napisać

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

magnetyzer

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL