| Autor |
"mandat za zle parkowanie" |
|
|
Parawa 1
|
|
Wysłana - 25 czerwiec 2007 18:55 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam
w ubiegla sobote dostalem w Krakowie za szybe mandat za parkowanie w platnej strefie,zaraz obok Galerii Krakowskiej.Na tym zawiadomieniu widnieja podpisy dwoch osob,godzina oraz numer samochodu jego marka i kolor.problem w tym,ze kolor,ktory ten ktos napisal nijak sie ma do koloru mojego samochodu.napisano,ze jest to kolor srebrny a ja mam samochod koloru jasno-niebieskiego.zatem czy jest mozliwosc aby uniknac tej"oplaty" biorac pod uwage pomylke na druku?prosze o odpowidz i pozdrawiam
| |
|
 |
|
|
|
Parawa 1
|
|
dodam,chociaz wiem,ze to pewnie bez znaczenia,ale nie mieszkam w miescie,gdzie ową kare dostalem i naprawde nie wiedzialem,ze to platna strefa,zwlaszcza,ze to byl parking wzdluz ulicy przy markecie.pzdr |
 |
|
|
|
QUANTO
|
|
powiem ci tak niczego nie podpisywales a mandat mogl wyfrunac albo kto inny mogl go zabrac jak tam nie pojdziesz to nic pewnie nie dostaniesz moim zdaniem powinni na ciebie zaczekac a nie isc dalej ... nastepnym razem parkuj na parkingu GK tam jest olbrzymi parking do godz czy 2 bezplatny
|
|
greku_806
|
|
|
|
takim mandatem to sie podetrzec mozesz
|
|
|
PanMarcin
|
|
jeżeli pracujesz to i tak pewnie skarbówka ci go ściągnie
a co do tego parkingu to chyba są znaki oznaczające że parking jest płatny
Zmieniony przez - PanMarcin w dniu 2007-06-25 21:00:59
|
|
subway
|
|
jak sie zaczna czepiec - wysylac listy to idz wyjasnij ze w dupie masz bo ktos widocznie szedli go zabral, a teraz jzu tym samochodem nie jezdzisz
a pozatym to dzien przed zdarzeniem zapile si ktos ze znajomych pozyczyl kluczyki i tam zaparkowal, ale byles tak pijany ze nei pamietasz kto
o ile wiem nie mozna wystawic mandatu dla samochodu tylko dla osoby wiec OLEJ TO |
 |
|
|
|
tetsuo86
|
|
kiedys od ojca wzialem samochod,tez mandat za zle parkowanie dostalem,kolega mowi-idz do wydzialu,bo 1 mandat anuluja zawsze. Poszedlem ,a koles powiedzial,zebym sie w glowe puknal bo na ten samochod juz kilkanascie mandatow jest nic nie placilem,tata tez nie placi i nic nie przychodzi |
 |
|