FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 505 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Prawo i motoryzacja
mandat za zle parkowanie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "mandat za zle parkowanie"   

Parawa 1
 Wysłana - 25 czerwiec 2007 18:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
w ubiegla sobote dostalem w Krakowie za szybe mandat za parkowanie w platnej strefie,zaraz obok Galerii Krakowskiej.Na tym zawiadomieniu widnieja podpisy dwoch osob,godzina oraz numer samochodu jego marka i kolor.problem w tym,ze kolor,ktory ten ktos napisal nijak sie ma do koloru mojego samochodu.napisano,ze jest to kolor srebrny a ja mam samochod koloru jasno-niebieskiego.zatem czy jest mozliwosc aby uniknac tej"oplaty" biorac pod uwage pomylke na druku?prosze o odpowidz i pozdrawiam

Parawa 1
 Wysłana - 25 czerwiec 2007 19:01      [zgłoszenie naruszenia]

dodam,chociaz wiem,ze to pewnie bez znaczenia,ale nie mieszkam w miescie,gdzie ową kare dostalem i naprawde nie wiedzialem,ze to platna strefa,zwlaszcza,ze to byl parking wzdluz ulicy przy markecie.pzdr

QUANTO
 Wysłana - 25 czerwiec 2007 19:05      [zgłoszenie naruszenia]

powiem ci tak niczego nie podpisywales a mandat mogl wyfrunac albo kto inny mogl go zabrac jak tam nie pojdziesz to nic pewnie nie dostaniesz moim zdaniem powinni na ciebie zaczekac a nie isc dalej ... nastepnym razem parkuj na parkingu GK tam jest olbrzymi parking do godz czy 2 bezplatny

SPROWADZE KAŻDE AUTO Z USA - 0692608724

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 25 czerwiec 2007 20:34      [zgłoszenie naruszenia]

takim mandatem to sie podetrzec mozesz

Live to Ride
Ride to Live ©®

PanMarcin
 Wysłana - 25 czerwiec 2007 21:00      [zgłoszenie naruszenia]

jeżeli pracujesz to i tak pewnie skarbówka ci go ściągnie

a co do tego parkingu to chyba są znaki oznaczające że parking jest płatny

Zmieniony przez - PanMarcin w dniu 2007-06-25 21:00:59

moderator Prawa i Motoryzacji

subway
 Wysłana - 26 czerwiec 2007 01:24      [zgłoszenie naruszenia]

jak sie zaczna czepiec - wysylac listy to idz wyjasnij ze w dupie masz bo ktos widocznie szedli go zabral, a teraz jzu tym samochodem nie jezdzisz

a pozatym to dzien przed zdarzeniem zapile si ktos ze znajomych pozyczyl kluczyki i tam zaparkowal, ale byles tak pijany ze nei pamietasz kto

o ile wiem nie mozna wystawic mandatu dla samochodu tylko dla osoby wiec OLEJ TO

tetsuo86
 Wysłana - 26 czerwiec 2007 12:22       [zgłoszenie naruszenia]

kiedys od ojca wzialem samochod,tez mandat za zle parkowanie dostalem,kolega mowi-idz do wydzialu,bo 1 mandat anuluja zawsze. Poszedlem ,a koles powiedzial,zebym sie w glowe puknal bo na ten samochod juz kilkanascie mandatow jest nic nie placilem,tata tez nie placi i nic nie przychodzi

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

mandat za zle parkowanie

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL