szukam auta do 9k ...max 10k... i tak nawet podobają mi sie te autka. chodzi mi o taką wersje [otomoto.dziennik.pl/mazda-323f-C14509756.html] , ktoś miał stycznośc z tym autem ? na co zwrócic uwage , albo jakies inne propozycje macie odnośnie auta do takiej kwoty
Znajomy miał taką tylko motor 1,8 115KM i chwalił, zaraz z miejsca wrzucił w nią sekwencję i zdzierał. Tylko jak coś sie popsuło to juz był mały problem. Jak poszła mu chłodnica od klimy to nowej nigdzie mu do tego motoru nie mogli sprowadzic, zero zamienników. Wtedy równoczesnie mi też poszła od vectry ja kupiłem w pierwszym lepszym sklepie za 300zł. Ona jak szukał to była tylko 1,5 za prawie dwa razy tyle a do 1,8 to tylko uzywka z neta mu pozostała.
szukam czegoś dla faceta :D czyli najlepiej zeby jakoś sie to kulało po drodze...nie mówie że ma zrywać asfalt tylko zeby jakoś sie zbierało poprostu a przy tym nie paliło zbyt wiele :) szukam czegoś z hatchbacków , czyli takie średnie wielkosciowo auta własnie , jak mazda 323f . Czy też Opel Astra II DTi 3drzwiowy, tylko ciezko o nim znaleźć jakieś pełniejsze komentarze....
patrzyłem na civiki , ale takie troche klocowate mi sie wydają ,teraz to auto ma być tylko dla mnie wiec wystarczy coś mniejszego :) miałes jakąs stycznośc z tymi astrami II ? ciezko wychaczyc jakies auto do tych 10 tys