| Autor |
"motocykl dla niskiego." |
|
|
ziemon
|
|
w ten albo następny weekend jest szkoła jazdy honda na torze w lublinie, marek godlewski współpracuje z nimi, też warto chyba, ja niestety nie mogę, no i na razie czekam na swoje zajęcia, tor później
|
|
greku_806
|
|
|
|
no ja poki co jestem bez moto
|
|
|
ziemon
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
a myslalem ze na swoim, ile taki kurs kosztuje?
|
|
|
ziemon
|
|
pv
|
|
czolgerson
|
|
wstyd - ale nie zdalem...
oblalem na tym, na czym sie spodziewalem ze moze nie pyknac - na gorce
heh...
egzaminator mi tylko powiedzial 'no ale widac ze umie pan jezdzic bo bardzo dobrze na 8' i nie mogl zrozumiec dlaczego na gorce na pyklo skoro tak dobzre z 8 to mu prawde powiedzial 'instruktor nie mial gorki' hehe
a tak powaznie miedzy nami to masakra jest w moto na jakis sie uczylem a tym na exam! mi instruktor mowi no motory to sprzeglo lapie pod koniec , a hamulec to trzeba bylo *******nac mocno w nodze zeby 'zlapal' a na egzaminie sprzeglo od razu lapalo, zadnych luzow w manetce - gaz chodzil jak ta lala, hamulec czuly od razu lapal. na jakims zlomie sie uczylem teraz widze. jakbym wyjechal na miasto to bym zdal bo cala trase na pamiec i pulapki mam obcykane. ale nie wyczulem moto dobrze i klucha. nastepnym razem zdam. 12 sierpnia:)
aha i zapomnialem dodac z tym 'ponad 2 lata' zle sie zrozumielismy:) nie chcialem zeby to tak zabrzmialo ochoczo. bo nadal w jezdzie popelniam bledy - jak kazdy.
Zmieniony przez - czolgerson w dniu 2010-07-23 12:26:16
EDIT:
zdalem! :)
Zmieniony przez - czolgerson w dniu 2010-08-12 14:15:45 |
 |
|