Witam, co mozecie mi polecic za sprzecik w tej sumie mam do wydania 25 tys.zl jezdzilem jedynie etz itp. interesuje sie 600 - 750 taka pojemnosc no i nie bede ukrywac chce "szlifierke"
honda
suzuki
yamaha
z tych modeli ktory naj ?
imo suzuki 600 chcialbym lyknac, wiem wiem ze na poczatek cos lekkiego ale jestem raczej rowazny kolo nie robie popisowek itp. mysle ze da rade ta suza ? - chce zaznaczyc ze pytanie dotyczy sprzetu tj. czy to awaryjna maszynka jaki rocznik mozna za tyle kupic, w jakim stanie i chodzi o przebieg... bo co do moich umiejetnosci prosze nie pisac ze sie zabijesz itp. nasluchalem sie juz tego
Zmieniony przez - pakman191 w dniu 2007-12-23 13:57:01
w klasie 600ccm jak dla mnie to istnieja tylko 3 szlifierki Suzi gsxr 600 - za 25k kupisz spokojnie z rocznika 2005, jak bedziesz mial farta to i z 2006 wyrwiesz Kawa ninja zx 6r- raczej tez rocznik 2005, tutaj przydalby sie Vidal bo On sie Kawa interesuje Yamaha R6- rocznik 2005-2006. I to jest moj faworyt, marka sprawdzona, jest najmocniejsza z tej trojki, ma chyba kolo 140KM, ladnie sie prezentuje, niektorzy nie potrafia odroznic jej od R1
Jak ja bym mial wybierac to zdecydowalbym sie na R6
co do sprowadzania to wszysko zalezy od czasu . jesli jestes cierpliwy to nie powiem ze sie nie opaca bo sprowadzilem z 4 tyg. temu ninje zx 6r 2007 rok przejechane 4 tys kilometrow za dokladnie 25 tys wiec wydaje mi sie ze to dobra cena tymbardziej ze stan igla .