| Autor |
"nagłośnienie megane %-)" |
|
|
polemnik
|
|
Wysłana - 9 styczeń 2009 23:52 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
polemnik
|
|
właśnie zastanawiałem sie nad 62.1 ale nie ma dystansów nigdzie do meganki i trzeba ciąć ręcznie, a otwory w drzwiach mam na 13 cm (sprawdzałem, bo były 2 wersje w megance), i teraz trzeba by ciąć blache troche.. W każdym bądź razie jakie kable do nich puścić, i czy są jakieś manuale w necie nt wygluszania ? :) |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
polemnik
|
|
korby korby, było mierzone, i jest 13 cm na głośnik tam. |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
no to troche trzeba pokiereszowac tą blache, dać ring z mdfu i wszystko i masz 16
|
|
polemnik
|
|
a sa jakies zdjęcia w internecie ile tego ciąć ? :P
i jak wygłuszyć te drzwi, jakiś taki mały manual, zdjęcia chociaż gotowych..
aa i jakie kable ? :) |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Przeczytaj na przykładzie astry:
[astra.autokacik.pl/tuning/audio/modaudio.html]
Kable do wooferów miedz OFC 2x2,5mm2 do tweeterow 2x1,5mm2
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
kup najpierw glosniki i ringi z mdfu a pozniej sobe dokladnie wycentruj w ktore strone poodginac blache tak zebys sobie nie zablokował korbek
|
|
polemnik
|
|
no, dobra :D a jakie maty, czy tasma dekarska ? maty app miękkie/twarde ? filcowe ? może taśma dekarska ? :D najlepszy stosunek jakośc do ceny by się przydał, no żeby się zmieścić w ~100 zł za materiały na obydwoje drzwi ;) |
 |
|