| Autor |
"naglosnienie fiat brava" |
|
|
-P-
|
|
Wysłana - 5 październik 2007 20:40 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam. chce zmienic we fiacie brava radio na jakies inne, bo te fabryczne jest "przykre". przydalo by sie rowniez wymienic glosniki. czytalem ze najlepiej jest dac na przod + skrzynia. czyli te tylne bym odlaczyl.
i tu pytanie:
jakie glosniki kupic i jaki subwufer? nie chce wzmacniacza. najlepiej zeby dzialalo to poprostu podpiete pod radio. zaproponujecie cos?
kwota to 600-800 zl, bez radia.
pozdrawiam P.
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
-P- za kwote jaka posiadasz wyglusz porzadnie drzwi i wloz na przod helix blue 62. Nadaja sie one akurat do grania pod samym radiem a i dzwiek jest bardzo przyjemny. Nie ma lepszych glosnikow ktore zagraja pod samym radiem w kwocie do 400 zł . Mozesz poczytac w necie jest duzo pozytywnych opini na temat wymienionych prztwornikow.
[http://www.powe.pl/brava.html]
Skup sie na poczatku na przednim zestawie zamontowanych w dobrze wygluszonych drzwiach a na skrzynke zbieraj kase bo nie ma sensu gowna kupic.
 |
|
|
|
-P-
|
|
to ile wydac na skrzynie?
bo moge dolozyc. nie jestem audiofilem jakims, ale zeby to gralo  |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Helix'y kosztuja na allegro 249zł wygluszenie drzwi to koszt 200zł jezeli zrobisz to sam.
POdaj jeszcze jaki rodzaj muzyki sluchasz.
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
-P-
|
|
"na przod helix blue 62"
nie przyszlo mi powiadomienie, dopiero teraz zajzalem. dzieki wielkie za pomoc. moglbys mi podac konkretny link do tych helixow? bo na allegro sa jakies dziwne te nazwy... a ja jestem zielony w tym temacie i nie chce kupic glosnikow pod wzmacniacz.
za jakis tydzien, gora dwa bede wszystko montowal
pozdrawiam P. |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
-P-
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Służe pomoca
 |
|
|
|
Pitter0
|
|
Nie mozesz podalczyc subwoofera pod radio bo spalisz koncowke mocy,musisz miec wzmacniacz ,albo kup Subwoofer aktywny czyli ze wbudowanym wzmacniaczem.Co do glosnikow do przodu to Ja rowniez polecam Helix'a |
 |
|