FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 285 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Moto gadżety
navigacja czy od a4 pasuje do a6 po 01 roku 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "navigacja czy od a4 pasuje do a6 po 01 roku"   

jarek7770
 Wysłana - 16 styczeń 2011 22:04        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam mam problem bo chce zalozyc navigacje mam audi a6 03 rok lifta i teraz myslalem nad kupnem takiej od a4 z wiekszym ekranem ładniejszej ale czy to pasuje ktos mi mowil ze pasuje ale chyba po to zeby mi sprzedac swoja od a4 .
znalazlem taka [allegro.pl/audi-a4-bns-mp3-cd-nav-fm-rds-idealny-stan-tanio-i1402117962.html] ale to nie kolorowa i nie wiem czy wogole ta bd pasowac.
i taka [allegro.pl/audi-a4-02-06-navigation-plus-jp3-i1397020486.html].
a najbardziej chyba ta by byla ok [allegro.pl/nawigacja-a4-audi-a4-2008r-rns-e-tanio-sd-mp3-dvd-i1413839229.html] prosilbym o doradzenie

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 17 styczeń 2011 07:39      [zgłoszenie naruszenia]

Z tego co kojarze ta ostatnia to typowa navi z modeli z tamtych lat, ta pierwsza to navi z obexnych modeli A4/A6 tą druga kojarzę z golfa V więc też z modeli generacji nowszej od towojej.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

jarek7770
 Wysłana - 17 styczeń 2011 08:20      [zgłoszenie naruszenia]

no tak ale generalnie rozchodzi sie czy one bede pasowac fizycznie czyli na kieszen w audi a6 2003 rok. tak jak fabryczna no i czy wszystkie podzespoły czyli podswietlenie, wyjscia na glosniki i oryg tube ?

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 17 styczeń 2011 14:00      [zgłoszenie naruszenia]

zaciekawiło mnie to i popatrzyłem troche jak to jest w A6 i sam wyswietlacz musi być oryginalny od Towjego od A6 żadne od A4 nię będa pasować. Własnie taki:

Musisz tez zmienic kosz do mocowań na taki:

Musisz też wyyebac swój klimatronic i kupić nowy pod nowy kosz do navi. Bo ten co masz ma zaokrąglone górne rogi a potrzebny jest z ostrymi.

Pozatym beda tobie potrzebne:
-antena GPS,
-nowa popielniczka pod nowy kosz
-wiążki kabli raczej też do wymiany.

Jak chcesz jeszcze mie TV i DVD to jeszcze wiecej gratów dochodzi.

Na koniec kalibracja techem tego wszystkiego czyli jednym słowem kupa yebania, kupa wydatków. A zwykła mobilna nawi ma lepszy wyświetlacz, aktualniejsze mapy, lepszy sygnał, i łatwy interface.

W Vectrze C też jest sporo yebania ale tam tylko radio+wyswietlacz+antena+kable i też kalibracja techem

jarek7770
 Wysłana - 17 styczeń 2011 14:28      [zgłoszenie naruszenia]

nie no ja mialem navi ale ktos wstawil bez cana i nie chodzilo podswietlanie a na dodatek jedna noc i aku puste bo ciagle chodzila..... a druga sprawa koles na allegro mowil i zapewnial ze od a4 no ale wizualnie na moje oko a4 jest wezsza :(

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 17 styczeń 2011 15:09       [zgłoszenie naruszenia]

Inny wymiarowo mają panel z przodu i nie będa ładnie wchodzic w obudowę.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

navigacja czy od a4 pasuje do a6 po 01 roku

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL