FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 525 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
niemiecka taxa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "niemiecka taxa"   

Chetman
 Wysłana - 22 październik 2008 13:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! Planuje sprowadzic mercedesa w210 220cdi lub 200cdi z niemieckiej taksówki. Wiem ze samochody z taxi maja duze przebiegi, i te beżowe kolory :( ale sa o wiele tansze. I teraz pytanie czy w dowodzie rejestracyjnym gdy zarejstruje go w Polsce bedzie jakas adnotacja ze samochod byl z taxi? Bo taksowki jezdzace po polsce podobno takie maja.. Samochod oczywiscie bedzie sluzyl mi na codzien i nie jestem taksiarzem. Moze ktos z forumowiczów jest w temacie.Ile moze kosztowac ew. malowanie calego auta na jakis przyzwoity kolor? Z góry dzieki za odpowiedzi

FARINELLI
 Wysłana - 23 październik 2008 04:13      [zgłoszenie naruszenia]

1.maluj na srebrny lub czarny. z reguły na te kolory maluje sie ex taxi gdyż pod te kolory daje sie kremowy fabryczny podklad.
2. taxi zawsze rozni sie od wersji cywilnej tapicerką, kolorem i rozkładem schowków. Myśle ze w google znajdziesz bez problemu obrazkowe porównania. Auta taxi w niemczech nie kupuje sie w salonie tylko w firmie (nazwy nie pamiętam) która ma wylacznosc na ten odcień lakieru i ma swoje wyposażenie tapicerskie, które z normalnych taśm nie schodzi. Na allegro jest sporo tak przemalowanych aut które pozna sie po wnętrzu

sprzedam nowe amortyzatory tył Monroe Renault 19, Toyota Corolla, Ford Festiva/Mazda 121-przód, Sachs-BmwE24/E

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 23 październik 2008 07:47       [zgłoszenie naruszenia]

Jak kupowałem vectrę ojca kumpel mi wciskał mi E250 niemiecka taxę z malowaniem po gratisie, i fakt faktem pomalował to na srebrno i jeździ, ma to przelatane 400km i pali 7l. A jak z rejestracją nie wiem, musiał bym go zapytać przy okazji.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

niemiecka taxa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL