FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 437 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
nowa zabaweczka panów policjantów 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "nowa zabaweczka panów policjantów"   

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 1 maj 2008 19:59       

Przeniesiona przez serekkox z działu 'Nowości, premiery, prototypy'. | zgłoś naruszenie regulaminu

No panowie,radziłbym uważać bo pieski dostały nowe zabawki
Są to radary wykorzystujące jakieś zaawansowane systemy laserowe używane na Radzieckich okrętach podwodnych.Zabawka taka moze pokazać prędkość samochodu będącego nawet w odległości kilometra i można jej używać w każdych warunkach czyli nawet w nieoznakowanych radiolkach podczas jazdy.Z wyglądu przypomina raczej ręczny skaner kodów w supermarkecie niż stara poczciwą suszarkę narazie mało patroli ją ma bo nie jest to zbyt tani sprzęt ,ale znajdują sie fundacje co to niby pod szyldem dobra ludzkości kupują im takie zabawki (napewno nie mają nic wspólnego z producentem )
Wnioski/rady-stare dobre CB i po sprawie

ZAWSZE WALCZ Z UŚMIECHEM :-))

serekkox
PZAA
 Wysłana - 1 maj 2008 20:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ja czytalem ostatnio ze australijska policja dostala fury z ktorych moga nadac komunikat o zatrzymaniu sie do glosnikow pojazdu ktory scigaja

Jakby mi cos takiego zrobili to bym zawalu dostal.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 1 maj 2008 20:12      [zgłoszenie naruszenia]

no nie dziwie sie-tyle montowania sprzętu a tu zamiast łupanki koleś każe ci się zatrzymać choć to chyba jest stosunkowo proste dla kogoś kto sie zna choć trochę na tym.Ja ostatnio zwątpiłem bo wiedziałem że psiaki mają na Warszawie 4 nowe Vectry nieoznakowane a tu nagle jade sobie a przedemną nowy srebrny Pasek nieoznakowany na Radomskich blachach zaczyna sie świecić jak choinka ,na poczatku pomyślałem ze koleś sobie dwieście diod zamontował i kozakuje ale jak w tylniej szybie pojawił sie napis "stop ,policja ,prosze jechac zamna" to lekko zwątpiłem bo sam takim Paskiem śmigałem i wiem na co go stać -zresztą nie dla zabawy wsadzają w to 6 biegową skrzynie biegów ,ostatnio widziałem tez Navare już wtych unijnych srebrno niebieskich kolorach a po Katowickiej śmigali Seatem ostatnio.
Poprostu dilerzy dają im fury na testy niby żeby sobie pośmigali a potem kupowali od nich takie

serekkox
PZAA
 Wysłana - 1 maj 2008 20:13      [zgłoszenie naruszenia]

U mnie ostatnio dostali nie wiem jaka fura ale silnik 2.8 na podwojnej turbinie. Predkosc prawie 300.

U mnie jest mmniejsze miasto i wsyztscy wiedza czym kto sie wozi. Znam wszytskiue tablice restracyjne wozow śledczej itp.

tylniej szybie pojawił sie napis "stop ,policja ,prosze jechac zamna" dobre

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-05-01 20:15:14

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 1 maj 2008 20:17      [zgłoszenie naruszenia]

renegat M5 w warszawie tez jest

widzialem w londynie jak nagle zawrocili, kogut i ****aaaa

troszku asfalt zwijal

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 1 maj 2008 20:24      [zgłoszenie naruszenia]

strach sie bac

Live to Ride
Ride to Live ©®

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 1 maj 2008 20:41      [zgłoszenie naruszenia]

Prosiak ja tez znam ostatnio z kreminalnymi po cywilu zaczełem sie bawić w kotka i myszkę po osiedlu to zatrzymali mnie potem przeszukali mi fure (żeby wiedziec czego nie mam ) i spytali sie czy coś tam z podstawowego wyposażenia mam ,ja oczywiscie nie miałem (o czym doskonale wiedzieli)i wlepili mi 200 mandatu (fura była dopiero kupiona [i dlatego nie wiedziałem czy ma te ******ły z wyposażenia] i chciałem ja trochę sprawdzić wieczorem po osiedlu a że nie była przerejstrowana przez co miała obce blachy wiec postanowili że pośmigają trochę zamną)

Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2008-05-01 20:43:03

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 1 maj 2008 21:04      [zgłoszenie naruszenia]

Renek, im dluzej Cie znam tym bardziej mnie zaskakujesz

Live to Ride
Ride to Live ©®

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 1 maj 2008 21:52      [zgłoszenie naruszenia]

hehe o czym ty do mnie rozmawiasz