FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 725 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
odbiornik radia w samochodzie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "odbiornik radia w samochodzie"   

nesta13
 Wysłana - 5 sierpień 2008 13:58        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam wszystkich
mam pytanko chcialbym zalozyc w samochodzie sprzecik ktory umozliwialby sluchania radia internetowego
a mianowicie chcialbym sluchac niemieckiego radia min techno4ever gdzie non stop lupie na kapie w domu za pomoca winampa slucham dlatego chcialbym tez sluchac tego w samochodzie jest jakis sprzecik ktory to umozliwia

Ygor
 Wysłana - 5 sierpień 2008 14:07      [zgłoszenie naruszenia]

musialbys miec internet w samochodzie i sa takie odbiorniki ktore umozliwaiaja sluchania radia internetowego bez kompa - ale glownie stacjonarne - ale oprocz wydatkow poniesionych na sprzet musialbys placic abonament za iplusa itd. dla mnie gra nie warta swieczki - mozna rownie dobrze nagrac na plyte i wlozyc do radyja w aucie

nesta13
 Wysłana - 5 sierpień 2008 14:15      [zgłoszenie naruszenia]

oj to nie to samo ja mam okolo 120 plyt w samochodzie co chwile zmieniam i prawie wszystkie znam juz mnie nie jaraja musze cos miec co leci live koszty nie graja roli tylko jest jeden problem podczas przemieszczania chcialbym zebybyl elegancki odbior

Ygor
 Wysłana - 5 sierpień 2008 14:20      [zgłoszenie naruszenia]

no dobra to wczhodzac w szczegoly - odbior bedzie srednio elegancki - po pierwsze w ruchu predkosc transmisji urzadzen takich jak iplus spada na skutek roznych zjawisk zwiazanych z propagacja. po drugie w polsce dobry sygnał 3g ktory da ci dobrą prędkosć trnsmisji wymaganą przy transmisji multimediów w dobrej jakości jest w niewielu miejscach i wystarczy że wjedziesz w wyzsze budynki , wyjedzisz z miasta lub obszaru 3g i juz ci to pada. nie mialem doswiadczenia z takim rozwiazaniem jakiego szukasz ale po opiniach co do samego iplusa polaczonymi z moja skromna wiedza wydaje mi sie ze jakos bedzie kiepawa a do tego dojda przerwy w transmisji itd.

nesta13
 Wysłana - 5 sierpień 2008 14:29      [zgłoszenie naruszenia]

wiesz chyba bedzie trzeba troszke poczekac az w polsce cos sie ruszy dzieki za rade

serekkox
PZAA
 Wysłana - 5 sierpień 2008 17:38      [zgłoszenie naruszenia]

Ygor napisał a ja niestety się nie wypowiem na ten temat bo nie mam pojęcia jak to zrobić.

Jedyna opcja. Laptop z netem i podłączenie lapka z radiem.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

smuk
 Wysłana - 5 sierpień 2008 20:41      [zgłoszenie naruszenia]

W pewnym numerze tygodnika "Motor" była taka skrzynka która to umozliwiala ;)
Jutro jak znajde czas do napisze jak to dziala i jakie sa koszta tego :)

serekkox
PZAA
 Wysłana - 6 sierpień 2008 07:35      [zgłoszenie naruszenia]

Ciekawe. Chętnie bym poczytał

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

smuk
 Wysłana - 6 sierpień 2008 12:59      [zgłoszenie naruszenia]

Dzisiaj przejzalem ponad 100 gazet i tego nie znalazlem ale pozniej jak znajde czas to bede szukal dalej ;)
Było to coś podobne do tego:
[http://www.allegro.pl/item409953906_trendy_bezprzewodowe_radio_internetowe_fv_gw_24_ms.html]
tylko nie wie mczy działa to na takiej samej zasadzie :)

smuk
 Wysłana - 6 sierpień 2008 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

Znalazlem

Zmieniony przez - smuk w dniu 2008-08-06 14:41:34

DiscoBoy
 Wysłana - 6 sierpień 2008 16:18      [zgłoszenie naruszenia]

No spoko - tylko caly czas sie zastanawiam po co komu odbior radia internetowego w aucie Zeby "byc trendy" dla mnie to glupota - bez obrazy

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

odbiornik radia w samochodzie

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL