witam wszystkich
mam pytanko chcialbym zalozyc w samochodzie sprzecik ktory umozliwialby sluchania radia internetowego
a mianowicie chcialbym sluchac niemieckiego radia min techno4ever gdzie non stop lupie na kapie w domu za pomoca winampa slucham dlatego chcialbym tez sluchac tego w samochodzie jest jakis sprzecik ktory to umozliwia
musialbys miec internet w samochodzie i sa takie odbiorniki ktore umozliwaiaja sluchania radia internetowego bez kompa - ale glownie stacjonarne - ale oprocz wydatkow poniesionych na sprzet musialbys placic abonament za iplusa itd. dla mnie gra nie warta swieczki - mozna rownie dobrze nagrac na plyte i wlozyc do radyja w aucie
oj to nie to samo ja mam okolo 120 plyt w samochodzie co chwile zmieniam i prawie wszystkie znam juz mnie nie jaraja musze cos miec co leci live koszty nie graja roli tylko jest jeden problem podczas przemieszczania chcialbym zebybyl elegancki odbior
no dobra to wczhodzac w szczegoly - odbior bedzie srednio elegancki - po pierwsze w ruchu predkosc transmisji urzadzen takich jak iplus spada na skutek roznych zjawisk zwiazanych z propagacja. po drugie w polsce dobry sygnał 3g ktory da ci dobrą prędkosć trnsmisji wymaganą przy transmisji multimediów w dobrej jakości jest w niewielu miejscach i wystarczy że wjedziesz w wyzsze budynki , wyjedzisz z miasta lub obszaru 3g i juz ci to pada. nie mialem doswiadczenia z takim rozwiazaniem jakiego szukasz ale po opiniach co do samego iplusa polaczonymi z moja skromna wiedza wydaje mi sie ze jakos bedzie kiepawa a do tego dojda przerwy w transmisji itd.
Ygor napisał a ja niestety się nie wypowiem na ten temat bo nie mam pojęcia jak to zrobić.
Jedyna opcja. Laptop z netem i podłączenie lapka z radiem.
W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu