| Autor |
"panowie autko do 7000" |
|
|
mmmarekkk
|
|
Wysłana - 17 czerwiec 2008 20:47 | zgłoś naruszenie regulaminu
aktualnie jezdze cc 700 z lpg. mam pare typow na oku ale ciekaw jestem co byscie poradzili. pojemnosc silnika to max 1400 wiekszego nie potrzebuje.
| |
|
 |
|
|
|
Pawlik1987
|
|
Napisz do czego ci to auto...te 7000 zł to wszystkie pieniądze które masz?..bierzesz pod uwage, że jak kupisz samochód to najpewniej w niego włożysz jeszcze z 1000/1500(przynajmniej ja bym sobie zostawił takie siano: zrobienie rozrządu, olej filtry i sie uzbiera..)..Ja bym na twoim miejscu szukal civica Vgen..te z silniczkiem 1,3 stoją dość tanio, jeździ to na bank o niebo lepiej nić cienias, ale wiem z doświadczenia, że znaleźć nie zarżnięty egzemplarz to duży problem..Może jeszcze jakaś starsza almerka.... |
 |
|
|
|
mmmarekkk
|
|
autko bedzie sluzylo do jazdy do pracy ,a w weekendy jakis wypad za miasto z zonka. tez tak mysle jak ty 7000 zl na auto ,a cc sprzedam mam nadzieje za 2500 jest to 98 rok no i te talary wloze w nowy samochud. ja wole hatchbac-ki . ja mam takie typy jak ibiza 2. astra 1. fiat brawa. corolla e10. hyundai accent. civic 6 ale to juz b.ciezko za 7tysiakow dostac. cosik z tego bym wybral |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
doloz i wez civa
|
|
mmmarekkk
|
|
no odlozyl bym z 10000 do grudnia ale ponoc samochodow nie kupuje sie w zime. a cc nie mam zamiaru kolejna zime przejezdzic:\ najbardziej jestem za ibiza .co doradzicie |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
za 9 masz civa
|
|
mmmarekkk
|
|
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
ale to chyba 5 gen sedan
z reszta duzo takich forek mozna znalezc nie znamy okolicznosci itd
|
|
mmmarekkk
|
|
jak ktos nie jezdzi z glowa pedzi ile fabryka dala to niestety tak sie to konczy. a ja tak mysle nad tym civic-em 1995-2000 czytalem rozne wypowiedzi i raczej pomecze sie tym moim cc do konca roku odloze troche wiecej talarow i kupie honde 1.4 95-96r:) |
 |
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
|