FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1107 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Sprzedam/ Kupię/ Zamienię
passat B2 1,6D Stan dobry+ kombi 2200zł polecam 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "passat B2 1,6D Stan dobry+ kombi 2200zł polecam"   

adek666
 Wysłana - 14 styczeń 2008 00:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Passat B2 1.6 D
witam mam dzis do sprzedania VW Passata rocznik 1985 z ponadczasowym silnikiem 1.6 D. Stan autka jest dobry jak na ten wiek, kilka ognisk korozji, silnik bez problemów odpalal przy ostatnich prozach -12 ( wymienione akumulator i swiece zarowe ) po wymianie filtrow i oleju. ubezpieczony jeszcze na pol roku i przeglad do marca. Nie wymaga wkładu finansowego, jest bardzo ekonomiczny ( po miescie ok 6 litrow na 100 km ) . Kolor zielony. System audio 4 glosniki z przodu, wzmacniacz i kolumny w bagazniku. autko stoi na kołach 14 calowym zimówkach, gratis koła 13" z oponami letnimi. Autko nie katowane, ekonomiczne, tylko lać ropke i jechac. w stanie takim jak teraz stoi myśle ze 2200 to nie duzo, ale jestem w stanie negocjowac i zbic cene. Pozdrawiam Jacek foto na email. Autko mozna zobaczyc w Słupsku. Ideale auto dla kogos kto chce jezdzic ekonomicznie i bezawaryjnie. Zachecam do kupna
tel 511220116

adek666
 Wysłana - 14 styczeń 2008 00:48      [zgłoszenie naruszenia]

fotki na maila
albo postarama sie jutro wrzucic jak jaca pozyczy %)

serekkox
PZAA
 Wysłana - 14 styczeń 2008 12:48       [zgłoszenie naruszenia]

Wrzuc tu fotki

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

passat B2 1,6D Stan dobry+ kombi 2200zł polecam

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL