| Autor |
"peugeot felgi opony" |
|
|
Gotti85
|
|
Wysłana - 7 styczeń 2008 00:51 | zgłoś naruszenie regulaminu
Ja mam akurat taki nietypowy problem ;) Chodzi mi o to, że kupiłem przez internet felgi aluminiowe do peugeota 206. Podaje wymiary
Dane techniczne felgi:
Średnica 14"
Szerokość 6"
Rozstaw szpilek 4x108
Osadzenie (ET) 15
Auto jest 2007 r 5cio drzwiowe. Czy te felgi beda pasowaly do mojego auta? Bo salonie nie wiedza ^^ ;D powiedzieli ze jak juz bede je mial to, zebym przywiozl i zobacza ;) Ale ja musze miec pewnosc, ze beda pasowaly. I jeszcze jedno czy opona 175/65 R14 wejdzie mi na szerokosc felgi 6"? Facet, od ktorego je kupuje zapewnia, ze tak ale chcialbym miec pewnosc.
| |
|
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
to nie wiesz jakie koła masz teraz wsadzone?
|
|
Gotti85
|
|
kupilem go misiasiac temu w salonie i nie ma alufelg wiec nie wiem |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Gotti85
|
|
peugeot 206. To jest wersja ze slabym silnikiem ale fajnym wyposazeniem. Niestety 18 cali w standardzie nie bylo. A moge kupic 16 cali. Ale wtedy bym nie kupowal felg do 1500 pln. Tylko bym kupil w salonie OZ bo takie sprzedawaja. I bym wyszedl ok 3000 pln. Opon bym nie kupil uzywanych bo to jest nowe auto wiec by bylo to smieszne troche. Wiec kupuje 14 cali bo na takie mam pieniadze. A to nie jest auto na pewno ktorym moge zaszpanowac. Chce miec poprostu normalne felgi.
Pozdro |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
pomylilem R15, dam 185/60
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
| Wysłana - 7 styczeń 2008 11:38 Usunięta przez zaborek za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|