FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1274 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
pierwsze autko do 5 tysiecy (wylacznie bmw) 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    

Autor "pierwsze autko do 5 tysiecy (wylacznie bmw)"   

Yelooon
 Wysłana - 1 listopad 2010 23:49      [zgłoszenie naruszenia]

na 10 moich postów w tym temacie conajmniej 8 odpowiada Ci na pytania.

plan JDM...

Ygor
 Wysłana - 2 listopad 2010 08:39      [zgłoszenie naruszenia]

po pierwsze tez nie uwierze ze masz takie auto dopoki nie wrzucisz foty (a nie wrzucisz wiec pewnie zostanie jak jest) - nie musi byc od razu cale auto , wrzuc ten wydech z odrecznie napisana kartka i ci uwierze, po drugie to ze masz w legalny sposob zdobyte prawko , nie znaczy ze umiesz jezdzic, a co do wypadkow - ja tez nie chcialem zadnego spowodowac a jak na razie spowodowalem dwa. ale jak mowilem te dywagacje nic nie znacza bo nie masz tego samochodu. i na koniec apropos twoich nerwow ze teksty co poniektorych nic nie znacza - to jest dzial do opiniowania samochodow ktore ktos chce kupic , ty jak twierdzisz juz kupilas i temat zasadniczo zostal wyczerpany - kwalifikuje sie do zamkniecia - jezeli chcesz jakichs rad zakladasz temat w dziale moj samochod i tam na pewno uslyszysz jakies ciekawostki. ale jeszcze nie zamykam , zaczekam chwile zeby pozwolic ci na odpowiedz, blyskotliwa i przemyslana

serekkox
PZAA
 Wysłana - 2 listopad 2010 11:26      [zgłoszenie naruszenia]

Ja chce neony zobaczyć

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

aska18
 Wysłana - 2 listopad 2010 15:28      [zgłoszenie naruszenia]

W takim razie ten zamykamy, ja zrobię fotki jedynie tyłu bo widzę, że interesuje was on:) i założę temat w odpowiednim dziale i będziemy się wypowiadać

Yelooon
 Wysłana - 2 listopad 2010 23:52      [zgłoszenie naruszenia]

i dopiero wypowiedź Ygora musiała zaprowadzić porządek... w jakich czasach ja żyje

plan JDM...

arczi88
[zgłoszenie naruszenia]

przesadzacie z tą prowokacją ,że niby neony i głośniejszy wydech to aż taka wiocha?? Wychodząc z tego założenia każdy kto jeździ chociażby na nieseryjnych felgach to obywatel gleby ,bo to teź jest ponad standard .... niektórzy ludzie chcą się wyróżniać z szarego tłumu.......młodość rządzi się własnymi prawami ,odrobina bajeru nikomu jeszcze nie zaszkodziła

a co do dresu to Szymon nie każdy kupuje samochód żeby jeździć nim jak przysłowiowy stary piernik tj. do sklepu po bułki i z powrotem.

ja z chęcią obejrzał bym zdjęcia tej buni...tym bardziej że sam lubie takie gabloty ,a brat ma jaguara xj12

Ygor
       [zgłoszenie naruszenia]

wszystko jest kwestia umiaru i dobrego smaku.

W takim razie wszyscy z niecierpliwością czekamy na temat o furmance.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

pierwsze autko do 5 tysiecy (wylacznie bmw)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL