| Autor |
"pierwsze autko do 5 tysiecy (wylacznie bmw)" |
|
|
aska18
|
|
Wysłana - 4 maj 2010 20:57 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam prosze o porade co kupic kazdy co innego doradza
chce kupic e36 myslalam nad 325tds 140km z chipem 196 auto pali 9 litrow w miescie 7 na trasie rope kupuje w cenie wody chociaz boje sie o pompe i wtryski lub jakis 318 is rowniez 140 km pali 10 w miescie ale benzyny
bede jezdzila dynamicznie, glownie w miescie ale mam ciezka noge, ma mi dawac frajde z jazdy
ktory jest tanszy w utrzymaniu? nie zamierzam przez pierwsze 5 lat wymieniac samochodu wiec aby nmie blyo tak ze kupie go za 5 tys max 7 a wloze w niego 5 razy tyle
nie musi to byc konkretnie e36 moze bcy inny model ktory niewiele pali jest tani w utrzymaniu i min 120 km najlepiej w diselu gdyz mam tani dostep do ropy
dzieki wielkie i zaznaczam tylko bmw
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
rzucanie sie wylacznie na bmw z takim portfelem to sredni pomysl - a diesel w takiej cenie to jak zakladanie sobie petli na szyje ... tak jak serek pisal e30 zadbane pewnie kupisz , ale mimo wszystko i serek ci to powie i ja ci to powiem ze utrzymanie bmw do najtanszych nie nalezy wiec jezeli cie nie stac , moze pomysl nad inna marka |
 |
|
|
|
aska18
|
|
dzieki dalabym soga ale abona nie mam:/
czytalam o tych silnikach i na bank to bedzie min 2,5 silnik
e30 mi sie z wygladu nie podobaja oraz wiecej pala
musi to byc bmw wole atobusem jezdzic niz inna marka
i tak pewnie kupie cos takiego
[moto.allegro.pl/item1023171441_bmw_e_36_325tds_diesel.html]
i bedzie wiecej stal w garazu z powodu usterek ale bede miala satysfakcje jak nim bede jezdzila |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
to co piszesz jest dla mnie glupie ale to tylko moja opinia ... czemu to musi byc BMW ? jezdzilas kiedys jakims ? |
 |
|
|
|
aska18
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
hmmm m5 mowisz ... fajnie , ja jezdzilem e60 z mocnym dieslem i tez bylo swietnie , ale to mnie nie motywuje do zakupu e36 z (jak słyszałem) najgorszym silnikiem diesla wszechczasów, którego pewnie nie będziesz oglądać nawet 5 minut bo uciekniesz ... już mądrzejsze jest to coupe chociaż to z kolei jest zwieśniaczone troche , ale da rade je wyprostowac
ja się powtórzę - jak dla mnie albo tańsze auto , albo większy budżet
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2010-05-06 13:08:59 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
aska18
|
|
ygor ty masz pojecie
dajmy na to ze 10 tys bedzie wiec 2x wiecej niz na starcie bylo
nie znam sie na samochodach aby powiedziec co jest zle a co nie, wiem ze to musi byc manual (diesel domyslnie) ewentualnie benzyna w ostatecznosci gaz min te 120-140 koni no i wyglad aby nie wyglad jak samochod z przed 20 lat:p i aby spalal te 10 litrow a nie 15:p
to jaki model? i serie wybrac? 10 tys to chyba za duzo jak na e30 wie pewnie e36:p a ten wisniowy nie wiem co ci sie w nim nie podoba i nie pasuej bo sie nie znam ale troche wiocha zajezdza to fakt ten tuning smieszny ale mi to nie przeszkadza:p
AliBabus tez to zauwazylam;p ale lubie sie rzucac w oczy
Zmieniony przez - aska18 w dniu 2010-05-06 13:14:51
Zmieniony przez - aska18 w dniu 2010-05-06 13:15:11 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|