FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 276 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
poduszki 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "poduszki"   

spy.pl
 Wysłana - 3 luty 2009 11:15        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam.
mam maly problem, ostatnio dalem samochod do larkiernika, zeby mi zrobil drzwi, jak odebralem swiecila sie kontrolka, pojechalem z nim do typka zeby mi sprawdzil elektronike i okazalo sie ze niby kontrolka jest zje.ana u kierowcy, wiec mi ja wylaczyl. larkiernik mowi ze on sie tam nic nie dotykal, a ze kontrolka akurat wtedy sie zapalila to nie jego wina. teraz mam wylaczona kontrolke, w razie wypadku poduchy dzialaja? jak myslicie, wina larkiernika czy nie.

Ygor
 Wysłana - 3 luty 2009 11:40      [zgłoszenie naruszenia]

kontrolke czy poduszke ? u mnie jest tak ze jak swieci ci sie kontrolka to poduchy nie dzialaja

spy.pl
 Wysłana - 3 luty 2009 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

powiedzial kontrolke, ale mowil ze w fotelu jest zepsuty czujnik
cyzli wylancza wszystkie czujniki, czy tylko od fotela? jest chyba 8 w moim

Ygor
 Wysłana - 4 luty 2009 09:02      [zgłoszenie naruszenia]

no to czujnik wymien , nie wiem jak to jest w golfie , ale u mnie w starym civicu jest tak ze jesli jest jakikolwiek blad (co powoduje swiecenie kontrolki) uklad srs jest nieaktywny - czytaj w razie dzwona podychy nie wystrzela

elektryk01
 Wysłana - 17 luty 2009 08:12      [zgłoszenie naruszenia]

Zmień warsztat bo z tego co napisałeś to jakieś głópoty opowiadasz .podłocz kompa i sam powie co go boli. pozdrawiam.

spy.pl
 Wysłana - 20 luty 2009 18:41       [zgłoszenie naruszenia]

kumpel sprawdzal takim swoim komputerem, niestety wszelkie bledy sa usuniete.

mam inny maly problem, jak mi zrestartowal komputer i nie jestem pewien, ale mozliwe ze przed restartem pokazywalo mi, ze do zrobienia mam 160km, a po restarcie mam 80, mozliwe ze mi cos zepsul?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

poduszki

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL