Przeczytaj 7 pkt regulaminu i przypomnij sobie co napisałeś.
"Świadomego wywoływania obraźliwych dyskusji dotykających pośrednio lub bezpośrednio osoby publiczne/osoby prywatne/organizacje/zrzeszenia/stowarzyszenia/uczucia etyczne bądź religijne członków forum, jak również grożenia, szantażowania, bądź pomawiania członków forum jak i innych osób lub instytucji o postępowanie lub właściwości mogące poniżyć je w opinii publicznej czy też narazić na utratę zaufania."
Sorki, ale co obraźliwego w tym, że uważam za głupotę świadome doprowadzanie auta do stanu zagrażającego bezpieczeństwu własnemu i innych? Uważam, że bardzo dobrze, że Policja tępi takich domorosłych "tunerów". Chcesz coś zmienić ? Zainwestuj w lakier, silnik, koła, hamulce, wydech itd. A nie oklejaj szyby folią za 3.50 PLN, przez które potem nic nie widać. Jak już napisałem - wszystko fajnie, jak nic się nie dzieje, ale jak coś się stanie i są trupy, to są głupie tłumaczenia w rodzaju, "bo ja nie chciałem" "bo nie pomyślałem"itp. Znam to z autopsji, bo straciłem w wypadku bliską osobę i słyszałem idiotyczne tłumaczenia sprawcy.
Zmieniony przez - Taxon w dniu 2009-11-16 10:50:14
Zainwestuj w lakier, silnik, koła, hamulce, wydech itd. A nie oklejaj szyby folią za 3.50 PLN, przez które potem nic nie widać.
Tutaj mam takie samo zdanie. Młodzi kupują fury i zamiast zadbać o stan techniczny samochodu wydaje po parę stówek na wiejski tuning. Oczywiście nie wszyscy.
Raz miałem "przyjemność" manewrować w nocy samochodem z tylna szyba profesjonalnie przyciemniona i musiałem kogoś o pomoc prosić bo gówno widziałem. Aż mi był wstyd
Zakończmy już ta rozmowę niepotrzebna. Mam podobne zdanie na niektóre tematy ale porostu zwróciłem Ci uwagę żebyś delikatniej wyrażał swoja opinie. A że pewnie byłem wstawiony to też zbytr nerwowo zareagowałem
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-11-16 12:26:11
Powiedz typowi żeby Ci na tym kwicie wbił, że przegląd robiłeś poprzedniego dnia czyli ze wsteczną datą, wtedy jak Cię zatrzymają znowu tego dnia to powiesz że dzisiaj rano przyciemniłeś i przynajmniej diagnosta przypału nie będzie miał