FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 931 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
polecial dowód za przyciemnione szyby %-) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "polecial dowód za przyciemnione szyby %-)"   

serekkox
PZAA
 Wysłana - 13 listopad 2009 18:50      [zgłoszenie naruszenia]

Przeczytaj 7 pkt regulaminu i przypomnij sobie co napisałeś.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Taxon
 Wysłana - 16 listopad 2009 10:40      [zgłoszenie naruszenia]

"Świadomego wywoływania obraźliwych dyskusji dotykających pośrednio lub bezpośrednio osoby publiczne/osoby prywatne/organizacje/zrzeszenia/stowarzyszenia/uczucia etyczne bądź religijne członków forum, jak również grożenia, szantażowania, bądź pomawiania członków forum jak i innych osób lub instytucji o postępowanie lub właściwości mogące poniżyć je w opinii publicznej czy też narazić na utratę zaufania."

Sorki, ale co obraźliwego w tym, że uważam za głupotę świadome doprowadzanie auta do stanu zagrażającego bezpieczeństwu własnemu i innych? Uważam, że bardzo dobrze, że Policja tępi takich domorosłych "tunerów". Chcesz coś zmienić ? Zainwestuj w lakier, silnik, koła, hamulce, wydech itd. A nie oklejaj szyby folią za 3.50 PLN, przez które potem nic nie widać. Jak już napisałem - wszystko fajnie, jak nic się nie dzieje, ale jak coś się stanie i są trupy, to są głupie tłumaczenia w rodzaju, "bo ja nie chciałem" "bo nie pomyślałem"itp. Znam to z autopsji, bo straciłem w wypadku bliską osobę i słyszałem idiotyczne tłumaczenia sprawcy.

Zmieniony przez - Taxon w dniu 2009-11-16 10:50:14

serekkox
PZAA
 Wysłana - 16 listopad 2009 12:25      [zgłoszenie naruszenia]

Zainwestuj w lakier, silnik, koła, hamulce, wydech itd. A nie oklejaj szyby folią za 3.50 PLN, przez które potem nic nie widać.

Tutaj mam takie samo zdanie. Młodzi kupują fury i zamiast zadbać o stan techniczny samochodu wydaje po parę stówek na wiejski tuning. Oczywiście nie wszyscy.

Raz miałem "przyjemność" manewrować w nocy samochodem z tylna szyba profesjonalnie przyciemniona i musiałem kogoś o pomoc prosić bo gówno widziałem. Aż mi był wstyd

Zakończmy już ta rozmowę niepotrzebna. Mam podobne zdanie na niektóre tematy ale porostu zwróciłem Ci uwagę żebyś delikatniej wyrażał swoja opinie. A że pewnie byłem wstawiony to też zbytr nerwowo zareagowałem

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-11-16 12:26:11

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Taxon
 Wysłana - 18 listopad 2009 10:18      [zgłoszenie naruszenia]

Spoko - rozumiem;)

Boss-man
 Wysłana - 22 grudzień 2009 11:25       [zgłoszenie naruszenia]

Powiedz typowi żeby Ci na tym kwicie wbił, że przegląd robiłeś poprzedniego dnia czyli ze wsteczną datą, wtedy jak Cię zatrzymają znowu tego dnia to powiesz że dzisiaj rano przyciemniłeś i przynajmniej diagnosta przypału nie będzie miał

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

polecial dowód za przyciemnione szyby %-)

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL