pomóżcie mam problem chce sobie kupić coś ścigaczowatego jak honda NSR tyle zeby byl 125 zarejestrowany na 50. Sęk w tym że kasa mnie trzyma w granicach 6 tyś zł.
Wymaganie: rok powyzej 2002
przebieg najwiecej 15 tyś km.
Pomóżcie mi coś znaleźć bardzo was proszę jestem zdesperowany.
dalibyście mi konkretny link do:
-mini scigacza takiego jak honda nsr. 125 zarejestrowanego na 50 do ceny 5500 zł rok powyzej 2000 i przebieg ponizej 15 tyś.
-do enduro takiego jak yamaha dt tez 125 na 50 i jak powyzej rok 2000 przebieg ponizej 15 tyś.
Zmieniony przez - tomek1991 w dniu 2007-05-23 22:03:51
u pana Pazdana w sączu jest salon z używanmi motorami,a jak chcesz to na mail moge Ci dać namiary na goście co sie bawi w handel motorami w moim mieście (20 km od sącza)
jak bym mial 6 kola to dt 125/50 kupilbym sobie bez klopotu i nie musialbym na forum pytac...czlowieku wez przejzyj allegro a bedziesz mial z 5 dt na poczekaniu...
a jak nie to kup 125 i zalatw ze masz rzerobiona na 50 ccm (papierek od rzeczoznawcy) i jeździ sie do bólu..
ja ci radze dojezdzic do prawka- sam tak robie...mam skuterek i zostalo mi 7-8 miesiecy zeby pojsc na kurs...zastanawiam sie jedynie nad wlozeniem cylindra 70ccm ale to dlatego ze pozniej moze dostalbym za niego wieksza kase..ale raczej tego nie zrobie..