FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 695 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
pompa paliwa(wysokiego ciśnienia) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "pompa paliwa(wysokiego ciśnienia)"   

kochan83
 Wysłana - 13 listopad 2007 18:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam....miałem problem z alfą romeo 156 jtd 115km. chodzi o to ze jak jechałem to sama wrzyciła mi na wysokie obroty podczas zmiany biegów aż wskazuwka zamknęła się na czerwonym a póżniej za chwilę jak spadły obroty to auto zaczeło pracować na 2 garach ok 30 sek. i zgasło. później juz nie chciało zapalić tylko puszcza szary dym z tłumika. autko teraz jest w serwisie i stwierdzili ze jest to awaria albo centrali albo pompy paliwa(wysokiego ciśnienia)ale po zmianie centrali nic.... dalej tylko szary dym z tyłu wiec powiedzieli ze w 99.9% pompa paliwa bo jest za małe ciśnienie paliwa tak wiec zaoferowali mi kupno nowej pompy i tu jest problem czy to napewno może byc pompa? bo jeśli tak to ok.... ale pompa kosztuje w serwisie 3,5tys. a w sklepie przy zwrocie starej 1800zł ale jeśli kupie w sklepie i po zamontowaniu jej w aucie okarze sie że auto dalej nie pali juz jej nie zwróce. pomużcie jeżeli mieliście podobny problem bo nie wiem co mam robić

sss25
 Wysłana - 9 styczeń 2008 16:08       [zgłoszenie naruszenia]

jeżeli to pompa wysokiego cisnienia to można to zdiagnozowac ze 100% pewnosci co za kmioty ci grzebia w tym aucie?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

pompa paliwa(wysokiego ciśnienia)

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL