| Autor |
"rejestracja auta z uk" |
|
|
Bazz78
|
|
Wysłana - 7 czerwiec 2008 01:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
To jak to wkocu jest? mozna go zarejestrowac czy nie? Muisz przechodzic jakies przegladay przed rarejestrowaniem?
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
nie zarejestrejesz auta z kierownica po prawej stronie jezeli nie masz jakies waznego powodu typu: auto wychodzilo tylko z kiera po prawej stronie, albo jakis ciekawy powód ze zycie Ci sie zawalilo jedyne co masz to to auto i bla bla, rozne sciemy przechodza
|
|
Bazz78
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
nie sadze zeby jakikolwiek diagnsta ci podbil przeglad i wzial w lape -mowiac wprost przy pierwszej kontroli przez policje by to moglo wyjsc (ciezko nei zauwazyc) i od razu mogliby sie do niego dobrac ... tak jak zabor pisal sa pewne odstepstwa - np auto przystosowane dla niepelnosprawnych, jednakze taki powod ze te auta inaczej nie wychodzily to chyba nie wystarczy - pierwszy polski skyline mial robiona przekladek - mimo ze jest to auto strasznie mocne i taka przekladka to pewne ryzyko to jak wiudac bylo to konieczne |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
tak ja tez widzialem civica z kiero po lewej zarejestrowanego - widac ldkowie mieli dobry powod ;) |
 |
|
|
|
kwiatula16
|
|
A jakbym powiedział, że urodził mi się syn w tym wozie?
Ogólnie to właśnie się dowiedziałem, pierwsze słysze że można zarejestrować takie auto. |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
a podobno tylko w PL nie wolno rejestrowac, a w unii bez problemu?