FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 539 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
samochód w automacie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "samochód w automacie"   

kamil92s
 Wysłana - 8 styczeń 2011 10:44        | zgłoś naruszenie regulaminu

Chciałem się was poradzić jakie są najlepsze samochody z automatyczną skrzynią, w wakacje planuje kupić samochód i już powoli myślę o tym. Słyszałem ogólnie że skrzynia automatyczna dobrze się nie sprawuje, nie wiem czy jest coś w tym prawdy. Samochód chce w automacie ponieważ jestem częściowo niepełnosprawny i tylko taki dla mnie się nadaje.. Chociaż nie raz się śmigało w manualu:) Myślę że na samochód mógłbym wydać około 15 tyś.

rejent2
 Wysłana - 8 styczeń 2011 21:47      [zgłoszenie naruszenia]

a jakiej wielkości auto cie interesuje? a z tymi automatami to jak ze wszystkim jednemu się nie psuje a drugiem co chwile

przede wszystkim musisz zwrócić uwagę na prace skrzyni

[http://www.fmoto.pl/Kupno_u%C5%BCywanego_auta,_na_co_zwr%C3%B3cic_uwag%C4%99_%2B_Automat-t2836.html]

Japońskie auta maja dobre automaty audi dają rade, znajomy miał jette z 2000 roku i tez nic złego się nie działo ale to nigdy nie wiesz jak było użytkowane auto.

Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2011-01-08 22:09:57

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 10 styczeń 2011 11:34      [zgłoszenie naruszenia]

Good choice Rejent

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

kamil92s
 Wysłana - 11 styczeń 2011 16:51      [zgłoszenie naruszenia]

jakiej wielkości? zależy czy chodzi Ci o silnik czy wygląd, najlepiej powiem to i to silnik do 1.8 B+G najlepiej, a z wyglądu zewnętrznego to coupe lub sedan. A co myślicie np o tym: [moto.allegro.pl/bmw-e46-sedan-i1392039914.html] ? Czy BMW tak wogóle w automacie dobrze się sprawuje?

rejent2
 Wysłana - 11 styczeń 2011 19:04      [zgłoszenie naruszenia]

miałem styczność dwoma bmw w automacie i w zadnym przypadku nie narzekali właściciele na skrzynie wręcz zachwalali ze naprawdę się fajnie śmiga

kamil92s
 Wysłana - 12 styczeń 2011 17:54       [zgłoszenie naruszenia]

aha, no dobra dzięki jeszcze troche mam czas żeby dobrze się zastanowić.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

samochód w automacie

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL