Witam,
byłem w serwisie autogazu...takim z lekka prowizorycznym ;)
mam samochód na wielopunkcie 4 cylindry, dokladniej Punto II.
a wiec powinno sie załozyć sekwencje do tego auta prawda??
ale Gośc mi powiedzial, że on to zrobi po swojemu i załozy jakiś drugi filtr na ten co juz jest w aucie i bedzie chodziło wszystko tak jak na sekwencji ;)
Nie rob u zadnego wiejskiego speca tylko jedz do normalnego zakladu. Z gazem nie ma zabawy.
wyobraź sobie miałem cinquecento pojechalem na wymiane hamulca ręcznego do renomowanego zakladu i samochod stał na podnosniku tak ze tył był w gorze, przód na ziemi. i Jeden z pracownikow podchodzi i mowi "wejdz do auta odpal, wrzuc jedynke i dodaj gazu". I k.urwa co on ma glowie Twoim zdaniem ??
chyba pomylił cinquecento z maluchem
jakbym tak zrobil to juz dawno bym mial przod roz***any bo przede mna sciana byla :D
czy ja wiem a ze sobie cos strzeli czasem ogolnie montaz tej I generacji to kazdy zrobi, ale z reszta to juz nie wiem ( nie widzialem zeby jakis leszczu amator to robil)