FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 194 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
sklepy z częściami samochodowymi 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "sklepy z częściami samochodowymi"   

jurek86
 Wysłana - 14 marzec 2011 14:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Od jakiegoś czasu poszukuję sklepu z częściami, najlepiej jeśli będzie to sklep internetowy :) trafiłem na stronkę Master Sport, czy ktoś z Was już tam kupował i może polecić ten sklep?
Znajomy mówił, że to dobra i solidna firma ale chciałbym zasięgnąć również innych opinii więc czekam na odpowiedzi. :)

Yelooon
 Wysłana - 14 marzec 2011 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

inter cars.... wielu ludzi tam kupuje, siedziby mają w większości większych miast, znaleźć kogoś kto ma u nich zniżki i zamawiać na nr takiego klienta. ew. po kilku solidnych zamówieniach zniżki same zamawiają. większe sklepy z częściami zaopatrują sie m.in. w carsie. no chyba że chcesz kręcić fure to części bym szukał w USA... ale o tym trzeba mieć nieco pojęcia

pozdro

Zmieniony przez - Yelooon w dniu 2011-03-14 14:58:22

plan JDM...

Ygor
 Wysłana - 14 marzec 2011 18:40      [zgłoszenie naruszenia]

poza tym allegro ...

Yelooon
 Wysłana - 16 marzec 2011 22:41      [zgłoszenie naruszenia]

pfff... allegro... na allegro jest wszystko ale nie wszystko jest tanie. za głupią linke frontową do mojej mazdy w autodacie powiedzieli mi 152zł ***** rekordziści ale sie ogarnęli i zapodali też taką za 49zł... na allegro 29+ przesyłka... taki dziadzia prowadzi sklep niedaleko mnie i zaopatruje sie w części właśnie w inter carsie. zamówiłem u niego i na drugi dzień do odbioru. zapłaciłem 21zł...

plan JDM...

Ygor
 Wysłana - 17 marzec 2011 09:15      [zgłoszenie naruszenia]

no wiadomo trzeba różnych miejsc próbować i porównywać ceny, na allegro też wariatów nie brakuje którzy wołają chore ceny ...

zuz9e
 Wysłana - 20 kwiecień 2011 21:06      [zgłoszenie naruszenia]

Każda hurtownia ma inna cenę i u każdej można próbować wynegocjować niższą, wiem bo pracuje w sklepie motoryzacyjnym.

rejent2
 Wysłana - 21 kwiecień 2011 09:40       [zgłoszenie naruszenia]

Ja wszystkie części kupuje w małych sklepikach albo hurtowniach w małych miasteczkach, mam parę sprawdzonych i kupuje w przyzwoitych cenach

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

sklepy z częściami samochodowymi

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL