| Autor |
"skrzynia + wzmak blaupunkt do oceny" |
|
|
rysiu_89
|
|
Wysłana - 1 listopad 2007 00:12 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Nie zagra to dobrze.
Podaj kwote to cos wymyslimy.
W car audio priorytetem jest zestaw przedni w dobrze wygluszpmnych drzwiach. Niestety to drogie hobby
 |
|
|
|
rysiu_89
|
|
narazie nie buduje systemu car audio w moim aucie. zapytalem o ta skrzynei z tym wzmacniaczem bo kumpel chce takie cos kupic i pytal mnie czy to by dobrze gralo wiec zwrucilem sie z pytaniem do was czyli do specjalistow.gdy ja bede budowal audio w swojej furze to napewno sie do was zglosze zebyscie mi dobrali fajny zestaw |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Spokojnie.
WIec gra ten zestaw mega ***owo
ZA ta cene mozna wymyslic cos lepszego.
 |
|
|
|
saib__
|
|
To ile mniej więcej trzeba wyłożyć, żeby kupić coś godnego? |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
To wygłuszone drzwi z jakimis głosniczkami niebieskimi dadzą lepszego kopa niz takie pudło Serek????
Jakos nigdy nie miałem przyjemnosci usłyszec co daje wygłuszenie drzwi, a takich paru pudeł słuchałem i napied***ły
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
Slyszalem nie jeden przedni system i dalbym sobie reke uciac ze jest w bagazniku sub.
u mnie taka gra o dziwo tył w polce, maly bagaznik, pusty, tworzy przestrzeń dla dobrego basu
ludzie mowia: mała skrzynka w bagazniku?
NIET
|
|
Pitter0
|
|
Kup najpierw wzmacniacz ,wtedy poszukamy skrzyni jak bedziemy wiedziec jaka moca dysponujemy |
 |
|
|
|
__Kryniu
|
|
"Kup najpierw wzmacniacz ,wtedy poszukamy skrzyni jak bedziemy wiedziec jaka moca dysponujemy"
To wzmacniacz dobiera sie pod sub a nie odwrotnie , sub dobiera sie pod samochod wielkosc rodzaj nadwozia itp |
 |
|