FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 573 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
skrzynia + wzmak blaupunkt do oceny 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "skrzynia + wzmak blaupunkt do oceny"   

rysiu_89
 Wysłana - 1 listopad 2007 00:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam

chciałbym zapytac was, z racji tego ze wiekszosc osob czytajacych to forum zna sie na sprzecie audio, czy skrzynia i wzamcniacz z aukcji podanej ponizej jest wart swojej ceny i czy mozna z neigo wydobyc zadowalajacy bas.

[http://www.allegro.pl/item257650019_blaupunkt_gtb_1200_gta_2_mk_ii_kable_gratis_.html]

oceniamy tylko skrzynie i wzmacniacz ! !

Zmieniony przez - rysiu_89 w dniu 2007-11-01 10:09:11

serekkox
PZAA
 Wysłana - 1 listopad 2007 13:16      [zgłoszenie naruszenia]

Nie zagra to dobrze.

Podaj kwote to cos wymyslimy.

W car audio priorytetem jest zestaw przedni w dobrze wygluszpmnych drzwiach. Niestety to drogie hobby

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

rysiu_89
 Wysłana - 1 listopad 2007 21:09      [zgłoszenie naruszenia]

narazie nie buduje systemu car audio w moim aucie. zapytalem o ta skrzynei z tym wzmacniaczem bo kumpel chce takie cos kupic i pytal mnie czy to by dobrze gralo wiec zwrucilem sie z pytaniem do was czyli do specjalistow.gdy ja bede budowal audio w swojej furze to napewno sie do was zglosze zebyscie mi dobrali fajny zestaw

serekkox
PZAA
 Wysłana - 1 listopad 2007 21:15      [zgłoszenie naruszenia]

Spokojnie.

WIec gra ten zestaw mega ***owo

ZA ta cene mozna wymyslic cos lepszego.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

saib__
 Wysłana - 2 listopad 2007 09:26      [zgłoszenie naruszenia]

To ile mniej więcej trzeba wyłożyć, żeby kupić coś godnego?

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 2 listopad 2007 12:28      [zgłoszenie naruszenia]

To wygłuszone drzwi z jakimis głosniczkami niebieskimi dadzą lepszego kopa niz takie pudło Serek????

Jakos nigdy nie miałem przyjemnosci usłyszec co daje wygłuszenie drzwi, a takich paru pudeł słuchałem i napied***ły

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

serekkox
PZAA
 Wysłana - 2 listopad 2007 15:21      [zgłoszenie naruszenia]

Z wygluszaniem drzwi chodzi o to zeby stworzyc dla glosnika zamknieta komore w ktorej bedzie gral. Dobre glosniki przednie ddza lepszego kopa niz nie jeden sub z dolnej pulki.

Wes glosnik poloz na ziemi i wlacz muzyke. Bezie charczal brzeczal ale nie gral. Dopiero jak zamontujesz go w komorze zamknietej to zagra.

Slyszalem nie jeden przedni system i dalbym sobie reke uciac ze jest w bagazniku sub.

I co?

Teraz bym ****a reki nie mial

saib Nie da sie tego jednoglosnie okreslic. Jednemu sie podoba dzwiek z glosnikow za 50 zł a inny montuje zestaw po 4000-5000 zł. Za 800 zł mozna juz kupic naprawde godne podziwu zestawy. Druga sprawa zeby przednie glosniki zagraly dobrze musza byc podlaczone pod wzmacniacz chociaz malutkiej mocy. Radia samochodowe maja strasznie duze znieksztalcenia dzwieku

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2007-11-02 15:25:24

Znawca -

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 2 listopad 2007 15:39      [zgłoszenie naruszenia]

Slyszalem nie jeden przedni system i dalbym sobie reke uciac ze jest w bagazniku sub.

u mnie taka gra o dziwo tył w polce, maly bagaznik, pusty, tworzy przestrzeń dla dobrego basu

ludzie mowia: mała skrzynka w bagazniku?

NIET

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

Pitter0
 Wysłana - 15 listopad 2007 18:42      [zgłoszenie naruszenia]

Kup najpierw wzmacniacz ,wtedy poszukamy skrzyni jak bedziemy wiedziec jaka moca dysponujemy

__Kryniu
 Wysłana - 21 listopad 2007 23:27       [zgłoszenie naruszenia]

"Kup najpierw wzmacniacz ,wtedy poszukamy skrzyni jak bedziemy wiedziec jaka moca dysponujemy"

To wzmacniacz dobiera sie pod sub a nie odwrotnie , sub dobiera sie pod samochod wielkosc rodzaj nadwozia itp

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

skrzynia + wzmak blaupunkt do oceny

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL