| Autor |
"soobofer - czy jest coś warty ?xD" |
|
|
FIRMApali
|
|
Wysłana - 5 luty 2009 15:57 | zgłoś naruszenie regulaminu

SIEEEEEEEMANO! xD mam tu takie coś soobofer, chyba dobry bo podłączyłem do wieży to coś tam pierdziało wiadomo bez wzmacniacza rewelacja, ale czy nadaje sie takie cos do auta? xD Oczywiście kupić jakiś wzmacniacz, auto mam renault safrane xD ph1, rocznik 93 bodajże, tam jest radio oryginalne, jest CD cóż mp3 nie ma ale jak jest CD dla mnie jest juz dobrze :) radio Philips 22DC982/62, wygląd radia jak pod linkiem
[http://www.renaultsafrane.fora.pl/elektryka,3/oryginalne-radio-philips,788.html]
i spróbuje dodać zdjęcie nalkejki z soobofera xD
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
podlaczyc to sobie mozesz, ale nie wiem czy to ma sens
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Próbuj ale efekt nie będzie zadowalający
 |
|
|
|
FIRMApali
|
|
no właśnie ale tzn że to nic nie jest warte tak? Czy coś z tym autem radiem orginalnym czy co xD bo ja w tym to kompletnie lewy jestem :) |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Samo radio nie uciągnie tego suba.
Podłącz na próbę sam ocenisz.
 |
|
|
|
FIRMApali
|
|
kurde to szkoda bo tego radia raczej wymieniać nie zamierzam bo podstawowe głośniki te boczne nawet coś tam brzęczą heh a ten soobofer jest coś warty można dostać za niego z 50zl ? xD |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
A ja wiem. Zobacz na allegro
 |