FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1675 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
trasa poznan-krakow 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "trasa poznan-krakow"   

IMY
 Wysłana - 21 lipiec 2008 11:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam, orientuje sie moze ktos jak wyglada oznakowanie tej trasy? chodzi mi szczegolnie o wroclaw. jestem kierowca z malym stazem, szykuje mi sie owa trasa. latwo jest sie zgubic?

I.M.Y.A.

IMY
 Wysłana - 21 lipiec 2008 21:50      [zgłoszenie naruszenia]

pomoze ktos?

I.M.Y.A.

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 21 lipiec 2008 21:57      [zgłoszenie naruszenia]

Własnie odpisywałem kolego
hmmm Poznań-Kraków .Raczej nie mamy nikogo z tych stron więc ciężko będzie coś powiedzieć ,ale luknij sobie tu [http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=16.933844&ys=52.408644&xk=19.936756&yk=50.061267&v=true&loc1=Pozna%C5%84%2C%20woj%2E%20wielkopolskie%2C%20powiat%20Pozna%C5%84&loc2=Krak%C3%B3w%2C%20&utf=1]
Nie dośc że masz opisaną całą trase łącznie ze szczegółami to jeszcze jak najedziesz na żółte punkty to masz podgląd z kamery zamontowanej w tym miejscu na żywo
Trasa wyznaczona tam jest dość okrężnie poprowadzona ale to dlatego że jest zwrócona uwaga na jakość drogi (byś nie jechał zadupiami) i tak na przykład od samego Poznania do Łodzi masz autostradę (trzeba wspomnieć iż niestety płatną)
A tak przy okazji-masz CB?

Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2008-07-21 21:57:52

ZAWSZE WALCZ Z UŚMIECHEM :-))

IMY
 Wysłana - 21 lipiec 2008 22:51      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki stary :)
CB niestety nie mam, jestem jeszcze leszczykiem, dopiero zaczynam jezdzic, od wrzesnia mam prawko...
chodzi mi glownie o sam Wrocław, jak wyglada oznakowania, czy trudno jest sie przebic i czy latwo na autostrade A4 wjechac. Orientuje sie ktos jak to jest w praktyce?

I.M.Y.A.

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 21 lipiec 2008 22:54      [zgłoszenie naruszenia]

Na tamtej trasie nie jedziesz przez Wrocław ,ale jak chcesz to zaraz postaram sie by wypowiedział sie tu kumpel z Wrocka

IMY
 Wysłana - 21 lipiec 2008 23:01      [zgłoszenie naruszenia]

przez Wroclaw jestem zmuszony jechac
Byłbym bardzo wdzieczny

I.M.Y.A.

QUEBLO
 Wysłana - 21 lipiec 2008 23:28      [zgłoszenie naruszenia]

No wiec...
Broń Cie Panie Boze przed próbą jechania przez ul Krakowską na Opole(wylotówka) i tam na A4 bo na krakowskiej jest remont i jest ogólnie burdel...korki,korki i jeszcze raz korki.
Mozesz jechać na Bielany Wrocławskie,czasem tam jakieś korki są,w zależnosci od pory(bo to centrum handlowe)
Oznakowanie do rewelacyjnych nie należy ale musze przyznać ze się bardzo poprawia, wjeżdzając jednak do Wrocławia bedziesz musiał się przebić przez całe miasto na drugi koniec...co pewnie do łatwych należec nie bedzie jeśli będziesz jechał np w południe.
Trzymajac się jednak głównych dróg(w kierunku centrum) co jakiś czas będziesz miał znaki jak i którędy jechac na poszczególne wylotówki

A i najważniejsze A4 jest płatna,kumpel dziś jechał do Katowic to z tego co wiem jechał tak żeby A4 ominąć bo wyszło mu to znacznie taniej...

Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2008-07-21 23:29:59

renegat44
S8-R1
 Wysłana - 21 lipiec 2008 23:32      [zgłoszenie naruszenia]

I git a odemnie masz jeszcze złotą rade:
Bez CB nie ruszaj w żadna trase
Nie no ruszaj ,ale bez kitu.......od kiedy śmigam z CB to moje życie sie zmieniło na lepsze

Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2008-07-21 23:36:25

IMY
 Wysłana - 22 lipiec 2008 15:45      [zgłoszenie naruszenia]

Wielkie dzieki chlopaki dla Was
Wlasnie planowałem jechac w kierunku bielan. martwi mnie wlasnie sam przejazd przez wroclaw. Czy nie jest latwo zgubic sie, jak to jest z tym wjazdem, czy drogi nie sa poplatane itd.

I.M.Y.A.

QUEBLO
 Wysłana - 24 lipiec 2008 02:34      [zgłoszenie naruszenia]

zgubić się nie powinieneś,tablic coraz wiecej nam tu wstawiają
jedyne problemy to korki i drobne remonty 2-3 dniowe w niektórych miejscach.
Drogi nie są zbyt poplątane(nie licząc objazdów spowodowanych remontami),a z tym wjazdem to nie wiem o co chodzi...

Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2008-07-24 02:35:42

IMY
 Wysłana - 24 lipiec 2008 13:22      [zgłoszenie naruszenia]

Chodzi mi o to czy latwo jest trafic na ta A4, czy wjazdy/wyjazdy nie sa latwe do pomylenia itd. od strony bielan oczywiscie o ktorej tak mniej wiecej w normlany dzien tygodnia zaczyna sie wiekszy ruch, korki we Wroclawiu? kolo 5-6 rano moglbym spokojnie przejechac?

I.M.Y.A.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

trasa poznan-krakow

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL