| Autor |
"wzmacniacz+skrzynia - co wybrać?" |
|
|
T_oMe_K
|
|
Wysłana - 1 czerwiec 2008 11:11 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam. Chciałbym włożyć do mojego autka jakąś skrzynie ze wzmacniaczem oraz zmienić głośniki w tylnej półce gdyż mam tam zamontowane głośniki basowe 20mm, a gdy włożę skrzynię to bas z tych głośników raczej będzie zbędny. Więc chciałbym tam zamontować jakieś średniotonowe oczywiście o średnicy 20mm gdyż takie otwory pozostaną po obecnych głośnikach. Na sprzęt chcę wydać jakieś 1000-1200zł. Całość ma napędzać KENWOOD KDC-W4031. Nie posiadam jakichś własnych propozycji gdyż się na tym nie znam. Dlatego też proszę Was o pomoc. Co do sprzętu to najwygodniej bedzie mi zakupić w ESSA, gdyż mam jakieś 100km do tego sklepu lub ewentualnie na ALLEGRO. Muzyka jakiej słucham to pop,techno itd. Głównie muzyka szybka, dlatego zależy mi na dobrym, a nawet bardzo dobrym basie PROSZĘ O POMOC
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
wsadz skrzynie i wzmacniacz, kup nową polke i po sprawie
|
|
T_oMe_K
|
|
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
na przod glosniki w drzwi i te tweeterki male na slupki :)
a na tyl w bagaznik jakas skrzynka i wzmak i starczy po co Ci na tyl glosniki 20cm (takie to chyba juz basowki) i skrzynia basowa?
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
T_oMe_K
|
|
|
|
|
TDK2
|
|
Serekkox Clan
|
|
nowych sie nie poleca, bo nie ma takich dobrych jak uzywki :) a druga sprawa bierz uzywke... i tak jak ma sie cos ***nac, to i w nowym sie ***nie... a teraz w UE jestesmy wiec masz gwarancje rozruchowa 1 miesiac
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Dokladnie. Ja tez mam prawie same uzywki
 |
|
|