Witam
Oddalem moj samochód do osoby ktora niby jest najlepsza na ziemi lubuskiej jesli chodzi o car audio
Dałem mu wolna reke w sprzecie jak i rowniez w pieniazkach zamontował mi radio alpine(wartosc 500zl 4 kewlarowe glosniki marki PowerBase ogólna wartosc 1600zl
wszytako ładnie gra ale szalu nie ma
Chcialem zalozyc jeszcze wzmacniacz i subwoofer sam osobiscie chcialem kupic sprzet na allegro jednak on stwierdził ze wzmacniacze marek sony, jbl,kenwood , magnat to nie sa marki pisze ze jest 1000W a wykozysta polowe on ma jakis wzmacniacz z japoni 250W i w 100% wykozysta to bez zalamania dzwieku jednak wartosc tego to 500zl(z montazem)
ja mam na oku cos takiego
[http://www.allegro.pl/item573472649_jbl_gto_3501e_doskonaly_silnik_do_subwooferow.html]
jak sadzicie dobre czy nie pomozcie chcialbym zamknac sie w kwocie 1500zl (wzmacniacz i subwoofer)
czy moze oddac samochod do majstra?
napisz konkret co tam masz do czego masz podlaczone te glosniki?
a glosniki sa podlaczone do radia zadnego wzma jeszzce nie posiadam ale widze ze place a rezultatów nie ma nie powiem robi dobra robote ale nic dobrego nie wstawia
ten magnat daje rade przy sprzecie typu jbl