Witam.
wiec tak. Mam Fiata siene z fabrycznym radiem(mam nadzieje ze mozna je zdemontować?). I teraz chciałbym zmienić w nim audio co polecacie do 1000-1400max ale tak bizej 1k bym wolał;p pozdro
dodam ze słucham rapu i czasem jakiś d'n'b i techniawki...zestaw najlepiej aby dawał duza porcje fajnego bassu:)
a i wiem ze należny wygłuszyć drzwi..ile takie zabieg kosztuje?
Zmieniony przez - jakub891 w dniu 2008-06-27 19:28:25
1. wygluszenie drzwi (~200zl jesli robisz sam)
2. radio (~600-700zl uzywane alpine bardzo dobre)
to juz masz ~800-900zl wiec pozostanie jednak wydac to 1400zl i kupic do tego jakies dobre glosniki na przod i poki co powinno starczyc :)
Zmieniony przez - jakub891 w dniu 2008-06-27 19:52:36
głośniki najlepiej jak by dawały mekki bas:) co do tego radia alpiny...w przyszłości chce rozbudować zestaw o wzmacniacz i skrzynie..nie będzie problemu z podłączeniem?
narazie auto jest w warsztacie i nie mam jak podjechać do jakiegoś CA..jaki koszt możne tak mniej wiecej wynosić wygłuszenia drzwi podłączenie głośników i radia ?
W zakladzie skasuja Cie pewnie z 500zł za to wszystko a uwierz mi ze nie taki diabel straszny jak go maluja. Wrzuce fotki zebys mniej wiecej mial pojecie. Pozatym wpisz w google wygluszenie drzwi iznajdzie Ci multum tematow o tym
Nie bedzie problemu z dolozeniem skrzyni i wzmaka
Kable tez trzeba wymienic bo orginalne sa cienkie i do dupy.
Do wooferow kup 2x2.5mm2 a do tweeterow 2x.1,5mm2. Koszt calosci mysle max 50zł. Kable kup z miedzy beztlenowej.
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-06-28 16:22:02
szkoda kasy na zaklad :) lepiej te "pare groszy" dolozyc do sprzetu:) ze mnie elektryk i mechanik jak z koziej dupy trabka a od pewnego czasu sam robie wszystko, czasami cos zwale, to za drugim razem poprawie pokaz zdjecie kokpitu, to poradzimy co trzeba zrobic:)
W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu