FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 175 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
zimowki w polonezie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "zimowki w polonezie"   

Lord94
 Wysłana - 19 grudzień 2009 18:49        | zgłoś naruszenie regulaminu

siema z przodu mam założone letnie opony kormoran z z tyłu zimowe markgum czy to coś zmieni ze lepsza przyczepnosc bedzie? i czy to nic nie zaszkodzi bo mam poldka

Maly_MJ
 Wysłana - 19 grudzień 2009 22:44      [zgłoszenie naruszenia]

hmm......to nie jest dobry pomysł zmieniać tylko dwie opony na zimowe ale...masz poldka więc naped na tył z pewnością będziesz miał troche łatwiej przy ruszaniu ,wjazdach na wzniesienia itp,jednak przy ostrym hamowaniu to przód gra główną role a tam kiszka (letnie),więc nie wiele sobie po

Ygor
 Wysłana - 21 grudzień 2009 08:35      [zgłoszenie naruszenia]

zaszkodzic nie zaszkodzi , najwyzej wylecisz z zakretu ale to kazdym autem , poldek nie jest winny

Neo3
 Wysłana - 27 grudzień 2009 14:24       [zgłoszenie naruszenia]

ojciec tak samo, zeszloroczne zimowoki mu sie roz***ały, tzn tylko 2 a dwie dobre wiec na tyl zalozyl bo os napedzana...
ale jechac tym po sniegu to masakra, co z tego ze sie rozpedzi i pod gorke wyjedzie jak do zakretu sie zlozyc przewalone, a nie daj boze cokolwiek wyjechalo by na droge albo jakis pies czy pijany pieszy to juz po wszystkim. W zakręcie ryje przodem okrtnie.
Mialem plan zalozyc te zimowki na przod i sprawdzic czy da rade wyjechac pod jedyne wzniesienie w okolicy ale snieg stopniał
powodzenia przy takiej jezdzie

proste sa dla szybkich aut, a zakrety dla szybkich kierowcow

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zimowki w polonezie

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL